wordpress stat

Fredag August 11 2017

3 smarte og praktiske applikationer – som MTP har valgt!

09.22.2015 af · Skriv en kommentar 

Begynder du at blive træt af de samme, gamle applikationer du bruger hver eneste dag? Hvis svaret er “ja”, kan du tage et kig på MyTrendyPhones 3 udvalgte apps til en mere spændende hverdag! Vi påstår at de både er praktiske og sjove, så hvorfor ikke lade din smartphone teste dem?

1. Genius: Få styr på sangteksten

Genius

Hvad med en applikation, som sørger for at du ikke synger med på den helt forkerte tekst? “Denne melodi havde en virkelig catchy rytme, og melodien var fed, men I justnananananahvordan-var-tekstenananana nu?” Meget ofte ender det sådan, med en “selvkomponeret” tekst, noget som sagtens kan være meget underholdende. Men lad os vende tilbage til appen. Selvfølgelig er det en app, som hjælper dig med at holde orden på sangtekster og sætninger (der findes jo en app for alt). Denne kaldes Genius, og har til opgave at sørge for at du aldrig glemmer en sangtekst igen. Hvordan virker den? Den finder frem blandt tusindvis af tekster, og alle disse har kommentarer, linje-for-linje, hvilket gør det meget lettere og sjovere at huske indholdet. Applikationen har mere end 1,7 millioner sangtekster på lager, og du kan også finde tekster på sange som spilles rundt omkring dig. Appen bærer sit navn med rette, for den er ganske genial for os musikfanatikere.

2. Snowball: Holder orden på beskeder og notifikationer

Snowball

Næste mand på listen er en app, som sørger for at du modtager alle de vigtige notifikationer samtidig med at du slipper for at se dem, som ikke har nogen betydning for dig. For eksempel vil Snowball gemme beskeder a la “9 af dine applikationer er blevet opdateret”. På den anden side lærer den hvilke apps og notifikationer du foretrækker – og booster dem, så de stikker lidt mere ud i mylderet af andre beskeder og notifikationer. En anden god ting med denne app er, at du ikke behøver åbne Facebook, SMS eller WhatsApp—du kan besvare beskederne ved hjælp af appen, og de vil gå til deres respektive platforme hver gang.

3. Hooks: Opdateringer over det du kan lide

Hooks app

Den siste app på programmet i dag hedder Hooks. Ønsker du at få besked hver gang der sker noget, du virkelig interesserer dig for? Denne app sørger for at beskederne når frem til dig. Du kan lave personlige notifikationer for koncerter, festivaler, sportsarrangementer, nye film med din favoritskuespiller, vin, ja, til og med regn og ekstremt vejr. Valgmulighederne er næsten uendelige, og der er ingen fare for at du kommer til at gå glip af en eneste begivenhed i fremtiden!

Det var altså dagens app-anbefaling fra MyTrendyPhone – en blanding af noget praktisk og underholdning. Har du en interessant ny app, som du gerne vil anbefale, så del den gerne med os i kommentarrubrikken herunder.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!