wordpress stat

Mandag Oktober 30 2017

3 tricks til at forlænge brugen af et eksternt batteri

01.15.2015 af · Skriv en kommentar 

En god powerbank kan gøre dit liv lettere, men der er nogle tips du bør følge for at kunne bruge den i længere tid, samt få bedre resultater.

 

Et eksternt batteri

 

Er det godt at bruge din strømbank så tit du kan, eller er det smart at bruge den så sjældent som muligt? Hvad med sol eller fugt? Læs mere og få svarene 😉

#1 Brug din powerbank regelmæssigt

 

Det er ikke godt for batteriet, hvis du ikke bruger det mindst 3 gange om måneden. Og når vi siger “bruger det mindst 3 gange om måneden”, så mener vi at du bør oplade det, og tømme det helt mindst 3 gange om måneden. Hvis det ikke er et batteri af høj kvalitet, bør du gøre det endnu tiere. Og du bør gøre det mindst 3 gange om måneden uanset hvor godt et eksternt batteri du har!

#2 Undgå sol og fugt

 

Det er ikke godt for batteriet, hvis du bruger det i stærk solskin, eller i fugtige omgivelser. Det er vigtigt at vide, hvis du er ude på tur, på stranden osv.

 

#3 Strømbanken bør aldrig opbevares i uopladet tilstand

 

Det er ikke godt for batteriet, hvis du ikke oplader det, før det skal ligge en ubrugt i en længere periode. Lad os forestille os at du har været på en ferie, og at du lod batteriet ligge i 4 måneder uden at bruge det efter at du er kommet hjem. Du kan være helt sikker på at det ikke længere vil fungere så godt som før. Hvis du ønsker at bevare den samme ydeevne så længe som muligt, bør du kun opbevare powerbanken til senere efter at du har opladet den helt.

 

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!