wordpress stat

Torsdag November 16 2017

4 smarte tilbage-på-skolebænken-apps

08.26.2015 af · Skriv en kommentar 

Sommeren er slut, og man er tilbage på skolebænken. Måske har du været på strandferie sydpå, på interrail gennem Europa, på vandretur i de norske fjelde eller bare chillet hjemme med vennerne. For mange er en stor del af skoleferien nok også gået med at arbejde, men uanset hvad – det har været dejligt at have fri fra lektier og prøver og lærerne. Nu hvor skolen er begyndt, er det på tide at komme tilbage til den såkaldte hverdag igen. Det er som bekendt ingen let øvelse, og derfor har vi samlet nogle apps, som måske kan bidrage til at gøre overgangen så let som muligt.notater

1. MyHomework-appen: Planlægning er let!

myHomework app

Hjemmearbejde? De skal laves, uanset om du går i folkeskolen eller på universitetet. Nogle gange bliver der så meget at holde styr på, at man glemmer afleveringsfrister og prøvedatoer. Hvornår var det at dette projekt skulle være færdig? Var jeg ikke begyndt på det resume? myHomework træder til og hjælper med at holde overblik over alle din gøremål. Med denne app er det ikke længere noget problem at holde orden i timeplanen og alle notaterne. Den kan synkroniseres med computeren, så både telefon og PC altid er opdateret med nye og gamle opgaver.

2. Op og stå med Alarm Clock Plus!

Alarm Clock Plus application

Døgnrytmen er sikkert stadig ikke helt på plads efter ferien? Er det svært at stå op klokken 7 for at nå til den første time? Prøv Alarm Clock Plus-appen. Den kan indstilles efter ønske, og morgenen vil ikke blive den samme efter at du er begyndt at bruke den. Sange, lyde, antal “slumre”-minutter, frække matematikspørgsmål, som skal løses før alarmen kan slås fra. Denne app har alt der skal til for at få dig ud af sengen. Anbefales særligt til tunge mandagmorgener.

3. Må lidt mere med Freedom-appen

Freedom app

Jeg skal bare lige tjekke om billederne fra Londonturen har fået flere likes siden sidst, og SÅ vil jeg læse historie. Wow, der er nogen der har kommenteret statussen…fokuser, hjerne, fokuser! Der findes en praktisk app, som øjensynligt vil hjælpe dig med koncentrationen. Freedom blokerer nemlig digitale distraktioner, så du faktisk får gjort det du skal. Vi må indrømme at det faktisk kan være godt at lade scrollfingeren få en pause fra Facebook et stykke tid.

4. Happify: Personlig lykke!

Happify app

Har du arbejdet hårdt på det sidste? Happify er en app, som hjælper dig med at genfinde balancen, og med at gøre dig mindre stresset. Appen har en masse sjove spil og aktiviteter, som hjælper på humøret i løbet af et par sekunder! Og hvad er “bivirkningerne”? En lykkelig person er en mere produktiv person! Det skader jo ikke at prøve lykkelighedsappen – eller nogle af de andre tre? Måske bliver starten på skoleåret lidt mere interessant.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!