wordpress stat

Torsdag August 10 2017

5 skjulte iOS 9 funktioner, som du vil elske

01.08.2016 af · Skriv en kommentar 

Apple’s seneste OS-opdatering skete sidste september, og hvis du har en iPhone 4s eller en nyere model, så har du haft masser af tid til at finde ud af, hvilken af de nye funktioner du bedst kan lide og hvorfor. Men har du fundet alle funktionerne? iOS 9 skjuler en række praktiske funktioner, der kan gøre dit liv en hel del lettere – i hvert fald når det drejer sig om at bruge din iPhone – og i dag vil vi vise dig nogle af dem.

1) Besøg Selfie-mappen

 

iPhone_selfie-mappe

For at være helt ærlig, så opdagede vi ikke denne mappe i den første måned med iOS 9. Da vi endelig fandt den, synes vi at det var virkelig rart at have en mappe udelukkende til selfies. Når du tager et foto med frontkameraet, sorterer iOS 9 det automatisk til denne mappe, så når du har brug for et perfekt selfie-foto til Facebook eller Instagram, så kan du nemt finde det der.

2) Skjul alle de pinlige fotos

 

iPhone gem foto

Kan du huske dengang din ven tog din iPhone, kiggede i din kamera-mappe, og faldt over nogle billeder, som du ikke ønskede nogen skulle se? Takket være “Skjul Foto”-funktionen, hører den slags ting fortiden til! Du kan vælge de fotos, som du vil skjule, så de ikke dukker op i Kamerarullen, Selfies eller andre steder. Men bare rolig – disse fotos vil stadig være i dit album!

3) Lad søgefeltet regne den ud

 

iphone søgelinje

Takket være iOS 9 så behøver du ikke åbne lommeregneren mere. Det eneste du skal gøre er at indtaste regnestykket i søgefeltet, og så kommer resultatet op på skærmen.

4) Brug den batteribesparende funktion

 

lavt batteri

Batteritid er altid et problem, når det gælder smartphones, og derfor har Apple besluttet at give sine trofaste brugere en ny funktion, der gør at de kan sætte deres enhed på “lavt vågeblus”. Det eneste du skal gøre er at gå til Indstillinger > Batteri, og så aktivere funktionen. Når det er gjort, ændres dit batteri fra grønt til gult, hvilket viser at din telefon nu officielt er på lavt vågeblus.

5) Vælg et foto og tegn direkte på det

 

iPhone markup

Selvfølgelig kan du bruge denne funktion til at tegne et overskæg på din vens selfie, men du kan også bruge funktionen til at markere et bestemt sted på dit foto. Find det foto du vil bruge, tryk ned på det, og vælg Rediger, og så kommer der en ramme op med værktøjer, så du kan tegne, tilføje tekst, og endda forstørre dele af dit foto.

Det var nogle af vores yndlingsfunktioner i iOS 9 – hvilke er dine favoritter?

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!