wordpress stat

Torsdag November 9 2017

6 skøre måder at ødelægge din iPhone 6/6 Plus på

02.24.2015 af · Skriv en kommentar 

Videoer af alle mulige måder at ødelegge din iPhone på er blevet meget populære… I dag præsenterer vi nogle af de mest underlige.

Destruktionsvideo - iPhone 6

Nogle mener at sådanne videoer er forkerte, og at det ikke er så godt at folk ødelægger ting som andre aldrig kunne få råd til at købe, men vi må indrømme at det var interessant at se på nogle af disse videoer.

TechRax er f.eks. en af de mest populære YouTube-brugere, som optager videoer af forskellige smartphones, tablets og spillekonsoller, som han ødelægger. Over 1.360.000 følger ham på YouTube, og vi præsenterer her de 6 bedste iPhone 6 eller 6 Plus destruktionsvideoer han har lavet…

#6 iPhone 6 Plus vs. molotovcocktail

 

Det er ikke det de fleste af os tænker på når vi tænker på “grillhygge”, men for 2 år siden grillede TechRax en iPhone 5. Tjek hvad der skete da han kastede en molotovcocktail på en iPhone 6 Plus. 

 

 

#4 iPhone 6 vs. Hot Ice (natriumacetat)

 

 

 

Det her ser cool ud, må vi indrømme… Hvis du ikke bryder dig om det TechRax laver – så vent på 2:50 (karma ).

 

 

#3 iPhone 6 vs. Coca Cola + varme

 

 

OK, vi har set mennesker som koger forskellige mobiler overalt på YouTube, men det var simpelthen ikke nok… Hvorfor ikke koge en iPhone 6… i cola?

 

 

#2 iPhone 6 vs. smeltet aluminium

 

 

Hvis du troede cola var varmt, så tro om igen… Smeltet aluminium = WOW!

 

 

#1 iPhone 6 Plus vs. tank

 

 

OK, det er virkelig drastisk! 2 iPhone 6 Plus-enheder der bliver kørt over af en tank… det eneste der ville have været være end det, var hvis de havde skudt på dem.

 

 

Hvad synes du om videoerne? Fortæl det gerne i kommentarrubrikken! P.S. Uanset hvor beskadiget din iPhone er, så tjek de iPhone-reparationer vi tilbyder.

 

 

 

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!