wordpress stat

Torsdag November 16 2017

Anbefalelsesværdige rejseapps til din næste udlandsrejse

12.03.2015 af · Skriv en kommentar 

Husker du hvordan det var at rejse før det blev almindeligt med smartphones, tablets og andre gadgets? Hvis du ville læse noget på din ferie ved stranden, pakkede du en bog eller to med i kufferten. Ville du kommunikere med lokalbefolkningen eller andre turister på stedet, tog du en rejseordbog frem – hvis du altså ikke var sprogmæssigt over gennemsnittet. Hvor du skulle spise blev afgjort efter at have spurgt sig for, eller efter anvisninger i en rejseguide. Der er sket meget på kort tid, og nu kan man gøre alt dette via forskellige rejseapplikationer. Så inden du begiver dig ud på din næste jordomsejling eller storbyferie, bør du sørge for at installere disse rejseapplikationer på din Android- eller iOS-enhed.

Find caféer, restauranter med mere med Foursquare

Foursquare

Denne app kender de allerfleste, men vi nævner den alligevel, for den er meget praktisk. Foursquare bruges som guide til at finde rundt i en ny by, til at finde steder at besøge, restauranter og barer osv. Man kan læse anbefalinger og anmeldelser skrevet af andre brugere, og man kan gemme interessante steder man ønsker at besøge senere.

Brug Swackett til at planlægge hvad tøj du skal have i kufferten

Swackett

Swackett fortæller dig hvad du skal pakke, og om du får behov for paraply eller solbriller. Denne applikation konverterer vejrmeldingen til avatarer som har klædt sig korrekt til anledningen. Er der koldt udenfor har ikonet en sweater og jakke på. Når det er varmt tager avataren shorts og t-shirt på.

FlightAware skaffer al information om din flyvetur

Flightware

Hvis flyet bliver aflyst, forsinket eller hvis det for eksempel får afgang fra en gate, får du det straks at vide på FlightAware. Følg real-time-status for hvilken som helst kommerciel flyvning verden over, og hav alle detaljer ved hånden.

Kindle samler alle dine bøger på ét sted

Kindle

I stedet for at fylde kufferten med tunge bøger, kan du tage dem med i elektronisk format ved hjælp af Kindle-appen. Udover nye bøger og ældre favoritter, kan du også finde aviser, magasiner og tekstbøger på Kindle. Appen tilbyder også andre praktiske muligheder som natteindstilling, direkte oversættelse, etc.

Duolingo hjælper dig med at pudse dine sprogevner af

Duolingo

Parlez-vous francais? Dunde esta el bano? Wieviel kostet das? En sjov, ny måde at lære et nyt sprog på når du er ude og at rejse. Det tager mange år at mestre et sprog flydende, men med Duolingo kan du hurtigt lære nyttige fraser og udtryk. En af vore favoritter!

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!