wordpress stat

Lørdag August 26 2017

Android 5 og 3 nye Nexus-modeller

10.16.2014 af · Skriv en kommentar 

I går annoncerede Google sine nye produkter: Nexus 6, Nexus 9, Nexus Player og Android 5.0 som fik navnet Lollipop.

Nexus 6, Nexus 9 og Nexus Player er de første enheder med den nyeste Android-version. Lad os tage et kig på nogle af højdepunkterne ved hver ny model, samt de største nyheder hos Android Lollipop.

Nye Nexus-modeller

Google Nexus 6

Efterfølgeren til Nexus 5 er, i modsætning til forgængeren, ikke lavet af LG, men af Motorola. Motorola/Google Nexus 6 er en stor mobil med AMOLED Quad HD skærm på 5,96 tommer, 2 højttalere foran og med et batteri på hele 3,220 mAh. Den har et 13-megapixels kamera med optisk billedstabilisator.

Den nye Nexus-mobil har en stærk 805-chip med 2,65 GHz quad-core processor, 3 GB RAM og har enten 32 eller 64 GB hukommelse.

Nexus 9 i samarbejde med HTC

Det er HTC som står bag Googles tablet dette år. Nexus 9 har en 8,9-tommers skærm i 4:3-format, som ikke er typisk for Android-tablets. Det samme format har Apple iPad.

Nexus 9 kører 64-bits Nvidia Tegra K1-chip og har en Kepler DX1 grafikprocessor. Den fås i 2 versioner: med 16 eller 32 GB hukommelse, og understøtter ikke hukommelseskort.

Nexus Player

Nexus Player er Googles mediaspiller lavet i samarbejde med Asus. Det er en praktisk gadget som plugges til TV og understøtter stemmestyrede Google-søgninger, hvis du bruger en særlig fjernbetjening. Denne afspiller kan bruges til at streame indholdet på Android TV eller til at spille spill ved hjælp af en håndkontrol, som er lavet af Asus og som skal købes separat.

Android Lollipop

Android Lollipop

Navnet på den nye Android-version er nu endelig kendt og det er Android Lollipop. Det nye operativsystem har de største opgraderinger til Android til dato, ifølge Google.

Det har en nyt design, et nyt grafisk interface, 5000 nye funktioner til udviklere, forbedret Multitasking og meget bedre energibesparelsesfunktioner. Lollipop gør det muligt at forskellige enheder fungerer i forbindelse med hinanden og det skal være lettere at fortsætte en handling som begyndte på én enhed på én anden Android-enhed.

Snart kommer vi med flere detaljer angående nyhederne fra Google, så følg med på vores blog. Hvilken af disse nyheder er du mest begejstret over? Har du lyst til at købe en af de 3 Nexus-enheder?

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!