wordpress stat

Tirsdag November 7 2017

Android O: De seneste rygter om efterfølgeren til Android Nougat

04.12.2017 af · Skriv en kommentar 

Google frigiver nye Android opdateringer hvert år, og det seneste styresystem “Nougat” blev offentligtgjort i august 2016. De seneste rygter tyder på, at Android har planlagt en ny opdatering, som formentlig vil finde sted d. 17. maj under Google I/O konferencen.

Android mand iblandt oreos

Kilde: androitpit.de

Google har en særlig tradition, hvorfor de hidtil har udformet alle deres opdateringerne pr brev. Det nuværende styresystem starter med bogstavet N, hvorfor vi forventer at dette års opdatering kommer til at hedde Android O. Styresystemerne er hidtil alle opkaldt efter en sød sag, hvor de foregående systemer har navnene Lollipop, Marshmallow og Nougat. Vil det nye styresystem få navnet “Oreo”? Vi ved det desværre ikke med sikkerhed, men lad og se på nogle af denne opdaterings nye funktioner.

Forlængelse af batteriets levetid

Den nye version vil have flere innovative forbedringer, hvor en af de væsentligste er muligheden for en forlængelse at smartphonens batteritid. De apps der til dels ikke bliver brugt på mobiltelefonen, får en slags begrænsning og hjælper derved med at spare strøm og beskytte batteriet. Udover denne funktion vil anskaffelsen af en højkvalitets powerbank mindske risikoen for et tomt batteri, da du med denne vil kunne genoplade din enhed op til flere gange.

Forbedrede notifikationer

Dine apps vil kunne tilpasses bedre med den nye Android version. Herunder vil du for eksempel kunne indstille flere forskellige lyde til dine nyhedsopdateringer, hvilket vil være med til at kendetegne dine favorit nyheder. Ydermere kan du fravælge lyden, hvis du på et givent tidspunkt ikke ønsker, at blive forstyret af dine nyhedsopdateringer. Disse kan også rykkes i 15, 30 eller 60 minutter, hvilket betyder at du først vil blive gjort opmærksom på disse nyheder efter eksempelvis 30 minuter.

Android O logo

Kilde: phonearena.com

Andre interessante funktioner

Hvis din telefon sættes i “billede i billede” tilstand vil du eksempelvis kunne skrive en sms besked i et vindue, mens du i et andet vindue optager en video m.m. Denne funktion vil primært være nyttig på større skærme, da der her vil være mere plads at arbejde på. Udover dette vil du kunne udfylde dine personlige data automatisk i diverse formularfelter og høre musik gennem dine Bluetooth høretelefoner på en helt ny måde.

Det nuværende styresystem Android Nougat er hidtil kun kommet ud til de dyreste smartphones, hvorimod det er gået en smulle lættere hos rivalen Apple, da iOS 10 allerede kan bruges på alle Apple modeller. Android styrresystemer bruges både af HTC, Samsung, Sony m.m. hvorfor vi på nuværende tidspunkt ikke har indblik i hvilke modeller der vil benytte den nye Android O version.

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!