wordpress stat

Mandag August 14 2017

Ansigtsfiltrene kommer nu også til Instagram

05.24.2017 af · Skriv en kommentar 

Der er efterhånden en del forskellige apps, som også har gjort det muligt at lave historier med sit kamera i form af billeder eller videoer, der nemt kan tages med en selfie stick, som derefter kan blive delt med ens venner. Funktionen stammer oprindeligt fra Snapchat, der introducerede den såkaldte ”Mystory” tilbage i 2015, og som sidenhen er blevet utrolig populær blandt deres brugere. Her kan man som sagt dele et minde i form af et billede eller en video, som vil være tilgængelig i 24 timer.

Da Snapchats Mystory blev så populær, har både Facebook og Instagram fået samme idé, og introducerede begge den samme funktion til hver deres app for ikke så lang tid siden.

Ansigtsfiltrene er utrolig populære at benytte sig af, og de kan findes over mange forskellige medier, hvor billeder og videoer er blevet gemt fra Snapchat og publiceret der. Dette skyldes at firmaet i 2015 købte et andet firma kaldet Looksery, som står for den tekniske del bag filtrene. Ligeledes fik Facebook samme idé og købte i 2016 det russiske firma kaldet MSQRD, som lavede ansigtsfiltrene til deres Facebook Stories.

Nu har Instagram da fået samme idé, hvilket blot var den ene lille forskel de manglede for fuldkommen at minde om Snapchat og Facebook.

Telefon med Instagram

Kilde: androidtipster.com

Sådan fungerer det

Har du endnu ikke prøvet de sjove filtre af i en af de tre nævnte apps endnu, kan det lyde en smule forvirrende og underligt med ansigtsfiltre. Filtre kender vi nok bedst som værende effekter, der kan give billeder eller videoer kant på sin egen specielle måde.

Ansigtsfiltrene fungerer lidt på samme måde, men der er dog en forskel. Du vælger filteret inden du tager dit billede eller din video. Her vil appens kamera analysere billedet, og når den får opfanget et ansigt, vil det valgte filter dukke op. Herefter kan man frit lege med filtrene, hvoraf nogle tillader dig at være op til to personer. Andre filtre vil også kunne bevæge sig eller ændres alt efter dit ansigts mimik.

De er blevet yderst populære på meget kort tid, og nogle af filtrene er endda blevet så populære hos appen Snapchat, at de tilmed er blevet en fast del af filtrene, som ellers normalt vis bliver skiftet ud med jævne mellemrum. Ofte vil man kunne finde nye filtre hver eneste dag, hvilket yderligere også betyder, at vi har med en yderst kreativ app at gøre.

Instagrams ansigtsfiltre

Kilde: cnbc.com

Instagrams mange funktioner

På trods af at Instagram ikke var den første, som introducerede sine brugere til funktionen med ansigtsfiltre, kan de dog prale af at kunne lidt mere end de andre. De lader nemlig deres brugere tagge forskellige ting så som andre brugere, hvilket gøres ved at skrive ”@” efterfulgt af brugernavnet.

Yderligere kan man også tagge lokalisationer, så andre brugere kan se, hvor man befinder sig. Eftersom hashtags også er ekstremt populært på dette medie, kan man ligeledes også benytte sig af dem på sin story. Derudover lader Instagram dig også tilføje et par udvalgte klistermærker, ligesom hos Snapchat. Man må dog sige, at ansigtsfiltrene satte prikken over i’et, hvilket også fik dem op på samme niveau som de to andre apps.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!