wordpress stat

Torsdag August 10 2017

Apple guide: Topp 3 iPhone 6 kameratricks

01.29.2015 af · Skriv en kommentar 

I dag præsenterer vi 3 praktiske tips som vil hjælpe dig med at opleve mere med din iPhone 6.

 

Kameratips til Apple iPhone 6-brugere

 

Apples bedste kamera er blevet endnu bedre i iPhone 6 og iPhone 6 Plus, men hvis du virkelig ønsker at få mest muligt ud af kameraet på din iPhone 6, er det godt at prøve disse enkle trickse til smartere brug af iPhone 6.

 

 

#1 Bruk filtre på dine billeder

 

Brug filtre i foto-appen på iPhone 6
 

Instagram er en af verdens mest populære billeddelingstjenester, samt et af de 10 mest populære sociale netværk. Og den er blevet så populær blandt andet på grunn af smarte filtre som er lette at bruge på billeder – men husk at du kan bruge filtrene på din iPhone 6 uden at bruge Instagram eller tredjepartsapps. Måske er du allerede kendt med filter-ikonet nederst på skærmen, men det er godt at vide at du kan tilføje filtrene efter at billedet er taget.

 

 

#2 Timelapse-indstilling

 

 

iPhone 6: Time lapse-indstilling

 

Det er sikkert en af de mest spændende nyheder i iOS 8, så hvis din iPhone kører iOS 8 eller en senere iOS-version, bør du prøve denne indstilling. Og hvis du bruger iPhone 6, er det simpelthen synd ikke at lege lift med timelapse. Du skal bare vælge denne indstilling, og kameraet vil tage et stort antal billeder over en periode. Efter at du trykker stop, bliver disse sat sammen til en time lapse-film. Og det er også flot at prøve slow motion-indstillingen.

 

 

#3 Rediger billeder uden tredjepartsapps

 

 

iPhone 6: Rediger billeder i kamera-appen

 

 

Selv om der findes en række gode billedredigeringsapps i iTunes-butikken, er det meget mere praktisk at kunne udføre hurtige ændringer uden at forlade kamera-appen, og det kan du gøre. Du kan faktisk ændre en masse forskellige parametere, som f.eks. eksponering, lys, kontrast, farvemætning med mere. Ganske praktisk og enkelt!

 

Til sidst anbefaler vi at tjekke Apples kreative promovideo, som forklarer hvad kameraerne på iPhone 6 og iPhone 6 Plus kan:

 
 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!