wordpress stat

Fredag Oktober 6 2017

Keynote september 2016 – en Apple-event forventet med stor glæde

09.08.2016 af · Skriv en kommentar 

Apple’s fans verden over har utålmodigt ventet på september 2016 for at se hvad den amerikanske telekommunikationsgigant havde forberedt denne gang. Den 7. september i San Francisco var en vigtig dag for alle som gerne vil anskaffe sig de nyeste teknologi-mirakler og samtidig rejse ind i fremtiden. Der var selvfølgelig mange rygter om hvad man kunne forvente sig af den nye model og dens øvrige udstyr. Apple har med stor glæde præsenteret nye iPhones, nyt Apple Watch Series 2 og trådløse høretelefoner – AirPods.

Apple iPhone 7

Innovative og strålende nyheder fra Apple som alle fans simpelthen vil elske

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus er udkommet med mange forbedringer, men der er også nogle ting der næsten er de samme som på den forrige model. Telefonens mål er ikke ædret – skærmens størrelse er 4,7″/ 5,5″; den har et 12MP kamera og 2GB Ram-hukommelse. Men der er andre ting vi vil gøre opmærksom på.

Hjemknappen er ændret og bedre tilpasset i design. Men den er ikke en “knap” mere. Nu er den en statisk plade, som Apple kalder det haptiske feedback. Begge modeller fås i udgaver med 32GB, 128GB og 256GB lagerplads. Den er præsenteret som en telefon der er 2 gange hurtigere end sidste års model, fordi den har en A10 Fusion-chip indbygget, og længere batteriliv nogensinde! Man kan vælge mellem farverne jetsort, sort, space grå, guld og rosaguld.

 

Apple iPhone7 findes i 5 farver

 

Lige som sidste års model, findes dette års model i stor og mindre version – iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Modellen har et advanceret og forbedret kamerasystem, hvor brugere får en optisk billedstabilisering, FaceTime HD-kamera, True Tone Flash med fire LED-dioder, og et objektiv med seks linser, som giver mulighed for at optage bedre videoer og billeder ved dårlig belysning.

 

forbedret iPhone 7 kamera

 

Høretelefonstikket er fjernet fra den nye iPhone, og det er måske en af de mest chockerende innovationer. I stedet for det almindelige headset, får man en Lightning-adapter hvor man kan tilslutte sit 3,5 mm headset. Det samme stik bruges til at oplade telefonen ved hjælp af et Ligtning-kabel, som følger med i æsken. Den nye iPhone 7 er også vand- og støvafvisende, hvilket vi har ventet på i lang tid.

 

iphone7-støvtaet

 

De nye Apple AirPod

 

Hele lydsystemet blev præsenteret som noget ingen nogensinde før har set eller oplevet. AirPods er et helt nyt produkt fra Apple – trådløse in-ear høretelefoner. De er klar til brug, når man sætter dem i ørerne, og går på pause, når man tager dem ud; de har længere batteriliv og kan forbindes med iPhone, Apple Watch, Mac eller iPad. Siri er lettilgængelig ved et dobbelttryk på AirPods, og så er du klar til at få hjælp fra din virtuelle assistent. De har indbygget en Apple-chip W1 som giver dig mulighed for at lytte til musikken i 5 timer ved én opladning. De inkluderer et praktisk opladeretui. Er du interesseret i at have dem i øret? Det er oplyst at de først kommer til oktober.

trådløse-hovedtelefoner

Apple Watch Series 2

 

Den anden generation af uret er udkommet sammen med andre fantastiske ting på Keynoge 2016. Det er en forstærket model, som er vandafvisende ned til 50 meter, har indbygget GPS, og en ny dual-core-processor, hvilket betyder at det er hurtigere end det sidste. Der findes forskellige urremme til enhver smag, så det er bare at vælge. Denne gadget er hovedsageligt rigtig god til at måle dine daglige bevægelser, for den har pulsmåler, aktivitetscirkler, personlig træner og mm.

Apple-ur

Alt i alt er der mange ting at vente på med glæde. Interessante og brugbare gadgets og en enhed der virkelig kan hjælpe os meget i vores hverdag. Den nye Apple-mobil kan forudbestilles fra den 9. september og kan købes fra den 16. september ligesom uret.

Mange står allerede klar i køen – hvad med dig?

 

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!