wordpress stat

Fredag November 10 2017

Apple tilbyder officielt tilbehør til iPhone 5C og iPhone 5S

09.13.2013 af · Skriv en kommentar 

Ved deres præsentation for to dage siden, havde Apple en lille overraskelse til alle de mennesker, der ventede på at se deres nye smartpone-modeller. De afslørede covers til de ny flagskibssmartphones, iPhone 5C og iPhone 5S, sammen med Lightning-dock.

iPhone 5C cover

iPhone 5C cover fra Apple
iPhone 5C får sit eget farverige siliconecover med små runde åbninger på bagsiden. På denne måde bliver din telefons farve ikke skjult helt og du kan lave masser af farvekombinationer. Det bløde silikonecover har mikrofibermateriale indvendigt og fås i flere farver, der virker matcher den ny iPhone 5C’s udseende: rød, gul, grøn, blå, sort og hvid. Så du kan vælge et cover i samme farve som din iPhone 5C eller du kan kombinere det med et forskelligfarvet cover og blande dem!

iPhone 5S cover

Apples iPhone 5S cover
Fremtidige iPhone 5S ejere får valget mellem seks forskellige covers, men fordi iPhone 5S har flere nye funktioner, fortjener den mere end bare et silikonecover, så Apple har besluttet at bruge et mere sofistikeret materiale – læder. iPhone 5S cover er lavet til at passe perfekt til den nye smartphone fra Apple, med præcise åbninger til knapper, porte og kameralinsen.

Fordi iPhone 5S har de samme mål som iPhone 5, kan du også bruge iPhone 5 coveret til den. Men du skal tænker over en lille ekstra detalje – den nye fingeraftrykslæser! Denne Touch ID sensor er indbygget i hjemme-knappen, og gør at brugeren kan låse deres telefon op med deres fingeraftryk. Denne sensor er meget følsom, så du skal være meget forsigtig når du vælger cover til din iPhone 5S at det ikke generer hjemme-knappen. Derfor bør modelspecifikke covers til iPhone 5S være dit første valg!

Apple iPhone dock med Lightning

Lightning-dock
Apple har også lanceret tilbehør til iPhone 5S og 5C, sammen med de særlige covers. En ny Apple iPhone dock med Lightning forbindelse til begge smartphone modeller. Med denne dockingstation kan du oplade og synkronisere din nye iPhone. Begge versioner af Apple iPhone Dock har et 3.5 mm audio jackstik og kan købes når telefonen sættes til salg. iPhone 5S docken kan også bruges med iPhone 5.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!