wordpress stat

Fredag Oktober 13 2017

Hvad har det nye Apple Watch Series 2 at byde på?

09.14.2016 af · Skriv en kommentar 

Har du overvejet at købe det nye Apple Watch? Den 16 september åbner Apple endnu engang dørene op for dette års “Apple Speciel Event” for Apple Watch Series 2 sammen med den nye iPhone 7 og 7 plus. Det nye Apple Watch har ændret forstillingen om, hvad folk forventer fra et ur, ifølge CEO Tim Cook. Apple er på nuværende tidspunkt blevet det andet bedstsælgende urmærke i hele verden efter Rolex.

Det helt nye Apple Watch Series 2 har fået en masse nye spænende funktioner. En ny hurtig dual-core-processor og med en skærm som har en dobbelt så høj lysstyrke end det først Apple Watch. Forbedringen i de helt nye processor i Apple Watch Series 2 er op til 50 procent hurtigere, mens grafikchippen er to gange mere markant end det første. Det nye Apple Watch er blevet desinget med masse af funktioner og alle former for bevægelser, som vil holde en aktiv, forbundet og motiveret.

Den anden generation af Apple Watch

Det er et suværent sportsur til alle mulige måder der er at træner på. Det har indbygget GPS, så telefonen kan blive hjemme og man kan stadig få målt sin træning nøjagtigt. Der er pulsmåler og det er vandafvisnede ned til 50 meter, så man kan svømme i havet, bade i poolen osv. uden problmer. Derudover er der omfattende træning-app, hvor man kan vælge imellem 12 inden- og udendørs træningstyper.

Apple Watch Series 2 har yderligere en avanceret aktivitetsmåler, hvor hver bevægelse tæller. Her vil det registere alle ens bevægelser hen af dagen. Den vil indeholde en aktivitetscirkel, en personlig træner, aktivitetsdeling og til kørestolsbrugere. Der er vil være nogle effektive sundhedsfunktioner, da et godt helbred ikke udelukkende handler om træning. Sidst men ikke mindst har Apple Watch Series 2 en 24-timers assistent, hvor alt det man skal bruge er tilgængeligt. Der vil være Apps, Meddelser og siri, så man kan holde sig opdateret, organiseret og forbundet hele dagen uden at gå glip af noget.

Apple har fået et hav af nye designs til de nye Apple Watch Series 2, hvor man kan mix og match urkasser, remme og urskiver. Det vil kunne fås i et eksklusivt hvidt keramik materiale, hvilket Apple udtaler er fire gange hårdere end rustfrit stål, som vil blive den dyreste udgave. En helt stor nyhed er at de har indgået et samarbejde med det luksuriøse mærke Hermes og Nike, hvor der herved vil være et endnu større udvalg til enhver smag.

Har du overvejet at købe det nye Apple Watch, hvis du i forvejen har en iPhone? Tror du, at du ville komme til at bruge det? Lad os høre din mening her på bloggen!

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!