wordpress stat

Søndag November 12 2017

Apple har offentliggjort nye banebrydende produkter

03.23.2017 af · 1 Comment 

Gennem længere tid har rygterne omkring lanceringer af nye Apple produkter været et stort samtaleemne blandt landets Apple interesserede. Disse rygter er for alvor blevet en realitet, og kan bestilles allerede fra d. 24.03.2017. Der er tale om 2 nye produkter, hvor du finder en rød iPhone 7 og en ny iPad. Ydermere har de også udgivet flere smarte urremme til de anerkendte Apple Watchs.

iPhone 7 går (RED)

Apple har gennem flere år haft et partnerskab med (RED), som støtter hiv og aids programmer, og donerer derfor et beløb for hver købt (RED) produkt. Det seneste skud på stammen iPhone 7 er nu lavet i en speciel udgave i farven rød. Denne model er både lavet i 7 og 7 Plus udgaver, hvor den mindre model har en skærmstørrelse på 4.7″ og den større model på 5.5″.

Rød iPhone 7 og 7 Plus med bagsiden udad

Kilde: apple.com

Special udgaven kan bestilles i 128GB eller 256GB, og har ellers samme funktioner som standard udgaven. Udover en rigtigt flot telefon indeholder pakken EarPods med Lightning stik, 5W USB strømforsyning, Lightning til USB kabel og Lightning til 35 mm jack mellemstik til hovedtelefoner.

En rød iPhone 7 og det medfølgende tilbehør

Kilde: apple.com

iPad – Et produkt i særklasse

Dette vidunder af en tablet er en billigere version af iPad Air 2 modellen. Den vejer kun 469 g og fås i 3 forskellige farver, herunder sølv, guld og space grey. Den har en 9.7″ Retina skærm med en skærmopløsning på 2048×1536 pixel. Ydermere har den nye model en hurtig 64 bit A9 chip, som gør det muligt at surfe på nettet, køre apps, spille spil m.m.

3 farver på den nye iPad

Kilde: apple.com

Det elegante design byder på front- og bagkamera i henholdsvis 8MP og 1.2MP, som giver nogle uhørt flotte selfies. Ydermere får du touch ID fingeraftrykssensor, hvilket er en vigtig funktion som sikrer din enhed mod ubudne gæster. Du får også mere power med det integrerede højkvalitets batteri, som har en batteritid på 10 timer. iOS styresystemet er utroligt sikkert og giver dig mulighed for at køre to apps på samme tid.

3 iPads i forskellige farver

Kilde: apple.com

Prisen på iPad er især yderst interessant, da modellen på 32GB er tilgængelig fra 2.999 kr. hvorimod modellen med 128GB hukommelse er tilgængelig fra 3.999 kr.

Havde I hørt om disse produkter, før I læste dette blogindlæg? Hvad synes I om produkterne? Og kunne I finde på at købe et af ovennævnte produkter?

Comments

One Response to “Apple har offentliggjort nye banebrydende produkter”
  1. Judy ottesen says:

    Vil elske den nye Ipad og skal helt sikkert om kort tid have skiftet 2 stks. Ud herhjemne…til denne nye lækre udgave..☺️☺️

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!