wordpress stat

Torsdag August 10 2017

Lær nye sprog i din sommerferie med disse apps

07.12.2017 af · Skriv en kommentar 

Sommeren er for alvor over os nu, og mange drager da på ferie. Uanset om feriemålet for denne sommer ligger inden for Europa, Asien, Afrika eller et helt fjerde kontinent, så vil du med garanti støde på et sprog eller to, som du endnu ikke mestrer fuldent. Heldigvis er der masser af tid, som skal bruges, i løbet af en ferie, hvilket giver dig rig mulighed for at lære ét eller flere nye sprog.

MyTrendyPhone guider dig igennem nogle af de bedste apps til at lære nye sprog, som du måske endnu ikke kender til. Det er den perfekte måde bruge din sommer, hvis du har lyst til at udvide din horisont og komme tættere på kulturen i det miljø, som du besøger.

 

Babbel på enheder

Kilde: babbel.com

Babbel til personen uden meget tid

Hvis du har lagt et stramt program for dine feriedage, kan det være, at du ikke har specielt meget tid til at ligge at dase på en strand eller ved en pool. Mange benytter jo netop denne tid til at læse en bog, høre musik eller lære et nyt sprog. Hvis ikke tiden er der, skal du dog ikke tro, at det er en umuligt opgave at lære et nyt sprog.

Babbel er en app, som ikke kræver meget, for den er nemlig specielt designet til dem, som ikke har så meget tid at give af. For personer, der ikke kan klare lange opgaver, er den perfekt, for hver opgave tager kun 10-15 min. Du kan tilmed vælge et emne, som du synes er interessant, for derefter at lære mere om det på det givne sprog.

 

Appen busuu

Kilde: busuu.com

Appen busuu er perfekt, hvis du er på farten

Ofte har man ikke den samme mulighed for at benytte sig af net, når man befinder sig i udlandet. Her skal man nemlig passe på ikke at bruge alt sin data, da mobilregningen ellers kan blive temmelig dyr. Desværre hænder det ofte, at Wi-Fiet på hoteller ikke fungerer specielt godt, men snarere er meget langsomt.

Da er det en fordel at have appen busuu installeret og klar, inden du rejser af sted. Den lader dig nemlig downloade alt, således at du kan bruge appen offline – dvs. helt uden brug af Wi-Fi. Du har her muligheden for at lære sprog så som spansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk og seks andre sprog. Ved du derfor med sikkerhed allerede nu, at du ikke vil få adgang til net, er denne app et smart valg!

Appen Memrise

Kilde: www.adelanteabroad.com

 

Spil dit til at lære et nyt sprog

Går du ofte død i dine lektioner, fordi de bliver for ensformige og kedelige? Det er måske fordi, du ikke finder det underholdende nok. Hvis du derimod er typen, som holder af at spille spil og tilmed også kan blive helt bidt af dem, så vil du hurtigt få lært et nyt sprog med appen Memrise.

Spillet gælder kort sagt om, at du skal beskytte sprogene i universet fra den onde Uniformistfront. Her skal du bruge sprogene, som du lærer, til at bekæmpe fjender i spillet. Det gør du ved at narre dem til at tro, at du er en af dem. Yderligere skal du spotte med-agenter, som kan hjælpe dig videre i spillet.

Der er derfor nok af spændende apps at vælge imellem. Det gælder blot om at finde appen, der lyder mest interessant for dig.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!