wordpress stat

Mandag August 14 2017

De 4 bedste power banks til din smartphone eller tablet

03.03.2017 af · Skriv en kommentar 

Det store udvalg af power banks også kendt som eksterne batterier, gør det oftest vanskeligt at vælge den rigtige løsning. MyTrendyPhone har mange års erfaring, og har gennem årene testet utalige produkter, og derfor belyser vi i dette blogindlæg fire spændende power banks med forskellige funktioner og specifikationer.

Mophie Powerstation Plus 4x – 7000 mAh

Det eksterne batteri fra Mophie vejer kun 210 g, og har en opladningshastighed udover det sædvanlige. Med et strømoutput på op til 2,4A, oplades smartphonen 2-4 gange hurtigere end med enhedens primære oplader. Det elegante design er lavet i sort plastik, og har et topcover med hængsel i aluminiumsfinish. Det smarte cover gemmer det integrerede microUSB kabel væk, hvilket hurtigt kan findes frem når behovet for synkronisering eller opladning opstår. Ydermere har produktet en LED indikator, som viser opladningstatus samt en ekstra USB port, som gør det muligt at oplade to enheder samtidigt.

Power bank med åbent dæksel

Kilde: mophie.com

Trods en indbygget kapacitet på 7000 mAh er denne power bank lille og kompakt. Den måler kun 10,79 cm x 2,15 cm x 6,09 cm, og kan oplade en smartphone op til flere gange. Den har en smart “pass through” funktion, som gør det muligt at oplade en elektronisk enhed samtidigt med at det eksterne batteri er tilsluttet en laptop for at blive synkroniseret eller opladet.

 

Dette produkt ligger i et dyrere prisleje end dets konkurrende produkter, hvilket kan have en negativ indvirkning på mange. Det skal dog siges, at produktet differentierer sig på flere måder, og det vurderes derfor at Mophies pris er retfærdig, da produktet har lang levetid, er fuld funktionsdygtig med Apple enheder samt utroligt nemt at vedligholde.

Xiaomi MI power bank – 20000 mAh

Denne kraftfulde powerbank fra Xiaomi har en imponerende kapacitet på 20000 mAh, hvilket er ca. 10 gange større end hos en almindelig iPhone 6. Det fantastiske design er fremstillet i hvidt plastik med afrundede kanter og modstår både vand, varme og slitage. Den har en vægt på 338 g og måler 14,2 cm x 7,3 cm x 2,2 cm, hvilket er svært at forstå, da kapacitet og opladningsfunktionen i dette vidunder er banebrydende.

Visuelt billede af power bankens batteri

Kilde: MyTrendyPhone.dk

Med en forsyning på to USB porte, får man mulighed for at oplade to enheder på samme tid. Dette gøres med et samlet strømoutput på 5V til max 3.6A, hvilket er rigtigt godt. Det eksterne batteris opladningshastighed varierer og afhænger af opladeren der bruges. Herunder vil en 10W oplader bruge omkring 11 timer, hvorimod en 18W oplader vil bruge ca. 7 timer til at opnå fuld kapacitet. Det fantastiske produkt understøtter også en “quick charge” funktion med en effektivitet på 93%, hvilken kun er funktionel med enheder der understøtter hurtig opladning.

Power bank i håndflade

Kilde: MyTrendyPhone.dk

Det er vigtigt at bide mærke i, at dette produkt har fire LED indikatorer, som har til formål at vise batteri- og opladningsniveauet. Ydermere har denne højkvalitets powerbank en funtion, som beskytter produktet mod kortslutning, afladning og overopladning.
Dette produkt giver ikke den hurtigste opladning, men stiller man kapacitet og kvalitet op mod prisen, så får man et super produkt til en fornuftig pris.

Sandberg powerbank med solcelle funktion – 6000mAh

Denne powerbank fra Sandberg har et enkelt design, og en kapacitet på 6000 mAh. Den er lavet i en kombination af mono-solpaneler og blødt plastik. Denne kombination gør det muligt at oplade tablets, smartphones m.m. via sollys eller USB kabel.

Eksternt batteri med solcelle kabinet

Kilde: MyTrendyPhone.dk

Det eksterne batteri har fire lysdioder, som indikerer batteriniveauet. Ydermere har batteriet en funktion, som gør at det går i dvaletilstand efter fuld opladning. Denne funktion er særlig smart, da den beskytter produktet mod overopladning.

Power bank i indpakning

Kilde: sandberg.it

Trods en solar opladningstid på 26-28 timer i direkte sollys, er dette produkt en smart løsning, som kan bruges til feriebrug, strandture m.m. hvor man nødvendigvis ikke har adgang til en stikkontakt.

Griffin Survivor powerbank – 10050 mAh

Den fantastiske powerbank fra Griffin har en kapacitet på 10050 mAh, og måler 9,3 cm x 7,5 cm x 2,5 cm. Trods en vægt på 238 g er dette produkt yderst holdbart, og består flere militære standarder. Den har et robust og vandtæt kabinet, som overlever tab fra 2 meters højde. Ydermere har den en IP-66 certificering på grund af dens beskyttelses funktion mod støv, snavs, vandstænk og regn.

Selvforseglet beskyttelse fjernet

Kilde: MyTrendyPhone.dk

Det elegante kabinet har en selvforseglet beskyttelses funktion, som skåner enheden og alle dens porte. Den har ligeså fire lysdioder, som via et LED-lys har til formål at vise opladningsniveauet. USB porten i enheden giver et strømoutput på 5V til 2.1A, hvilket betyder man kan oplade smartphonen eller tableten relativt hurtigt. Ydermere har denne model også en “pass through” funktion, hvilket gør det muligt at oplade en elektronisk enhed, mens powerbanken er tilsluttet en bærbar pc m.m.

Ekternt batteri står i regnen

Kilde: griffintechnology.com

Udover de tidligere nævnte specifikationer har det eksterne batteri en yderst interessant funktion. Det har nemlig en integreret LED lommelygte, som kan bruges i nødsituationer. Den aktiveres ved hjælp af en knap, og giver et skarpt lys med kraftig oplysning. Dette produkt er langt fra det billigste, men det har en utrolig god kvalitet og livtidsgaranti fra producentens side.

Eksternt batteri med tændt LED lygt

Kilde: griffintechnology.com

Trods et stort udvalg på vores webshop, har vi udvalgt fire modeller der hører til blandt vores favoritter. Hvilken model er du mest til?

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!