wordpress stat

Mandag November 13 2017

Black Friday hos MyTrendyPhone: Spar op til 80%!

11.27.2015 af · Skriv en kommentar 

Uanset om du er en ivrig shopper, om du kunne tænke dig et godt tilbud på nogle af de kommende julegaver – eller om du egentlig synes shoppinghysteriet op til jul er temmelig overdrevet – så er vi sikre på at vi har noget i MyTrendyPhone-shoppen i dag, som vil falde i din smag.
Black Friday går ikke lige så vildt for sig i Danmark som i f.eks. Storbritannien, og heldigvis for det, men forhandlere over hele landet har alligevel forberedt gode tilbud til i dag. MyTrendyPhone har selvfølgelig også supergode tilbud på lager – og det som er ekstra praktisk hos os, er jo at du ikke en gang behøver at forlade dit hjem. Du kan gå på Black Friday-shopping hjemme i sofaen. Tjek vores vilde rabatter denne fredag i november.

Kan du sige nej tak? Tilbuddene er virkelig gode

Black Friday offer

Der er stadig mange timer tilbage af dagen – men du skal være lidt hurtig, for efter midnat er indkøbsfesten slut for denne gang. Og kun så længe lager haves. Så overvej om der er noget du har brug for til din smartphone, tablet eller kamera. Vi har et stort udvalg af beskyttelsestilbehør til de fleste telefonmodeller, både lommebogstasker, covers og forskellige etuier. Øretelefoner? Bare vælg den ønskede type, og scroll igennem til du finder det du er på jagt efter: Bluetooth, in-ear, med hovedbånd etc. Powerbanks er uvurderlige i hverdagen, specielt hvis du bruger mange strømkrævende apps på din mobil. Måske er en powerbank det bedste julegavetips til teenagesønnen i huset, som altid påstår at han ikke kunne svare på smser fra mor, fordi telefonen løb tør for strøm.

Vores Black Friday-kategori indeholder eksempler fra alle disse kategorier – og flere til! Du kan spare mellem 20-80% på en masse varer i dag. Vi gentager: Men kun i dag! Når klokken er slået 12, er prismagien over.

God shopping!

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!