wordpress stat

Tirsdag November 7 2017

I år byder MyTrendyPhone på et supertidligt Black Friday-tilbud!

11.12.2015 af · Skriv en kommentar 

November er kommet, halloween er lige overstået, Black Friday nærmer sig og juleshoppingen er faktisk lige om hjørnet.
Er der plads til endnu et lille tilbud i mellem alt det her? Det synes vi her hos MyTrendyPhone, og derfor har vi lavet nogle specialtilbud til dig. Det kan du læse mere om ved at scrolle nedover siden.

Fantastiske førtilbud, mens vi varmer op til Black Friday.

 

BlackFriday-MyTrendyPhone

Så hvad er det egentlig vi ønsker at vise? Tænk på de gadgets og det mobiltilbehør du længe har ønsket dig, men som du aldrig rigtig har taget dig råd til at investere i. Nu er der andre boller på suppen! Her kommer nemlig et ekstra godt Black Friday-tilbud – før tid! Prisen på alle produkter i denne specialkategori er sat ned med op til 50%. Ja, du læste rigtigt. Nu kan du måske endelig få råd til at købe det tekno-legetøj du længe hemmeligt har beundret – eller købe det til en af de yngre medlemmer i familien (og låne det i skjul). Her kan du spare gode penge, men som sædvanlig når det gælder specialtilbud, er glæden kortvarig, så det gælder om at kaste sig ud i det, før der bliver udsolgt.

Dette tilbud gælder kun til d. 26. november klokken 11:59. Det betyder praktisk talt at, når klokken slår midnat, er magien opbrugt, Askepots smukke vogn bliver atter til et græskar, osv. – og MTPs tilbud gælder ikke længere. Husk at benytte dig af chancen, før det sker! Det er faktisk lidt i samme kategori som “Den som ikke har gemt sig nu, skal stå! 1-2-3-4-5…” Med andre ord – løb og køb!

Vi håber det var interessant at gå gennem vores store udvalg på jagt efter det perfekte produkt – til nedsat pris! Hav en hyggelig Black Friday-shopping, når den tid kommer.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!