wordpress stat

Mandag August 14 2017

Bliv en prof-bruger på din Windows Phone-mobil

11.13.2013 af · Skriv en kommentar 

Windows Phone er et flot operativsystem, som bliver stadig mere populært i Europa, takket være sin enkelhed og takket være stadig bedre Nokia-mobiler i forskellig prisklasser. Så hvis du for eksempel har en Nokia Lumia 1020 eller Lumia 925, så læs her nogle praktiske tips og blive en prof-bruger af Windows Phone Office!

Office

En af de vigtigste fordele ved at eje en Windows Phone-mobil er Office-pakken, som kommer med alle WP-mobiler, uafhængig af mobilmærke.

Office i Windows Phone mobiloperativsystem gør at du kan lave både Excel– og Word-filer og redigere dem på både mobil og PC. Du kan lagre dine Office-filer i Skydrive, så du får adgang til dem fra din mobil, PC eller i din browser.

Office-ikonet findes på Hjemskærmen. Sådan får du adgang til dokumenter: åbn Office-huben, hvor du kan finde to skærmbilleder – det første viser de dokumenter du har åbnet fornylig og et andet skærmbillede som viser placeringen af dine dokumenter. (for eksempel filer som lagres i selve mobilen, filer som ligger i SkyDrive, eller dokumenter fra E-mail).

Hvis du har nogle dokumenter som du bruger ofte, kan du fastgøre dem til startskærmen, så du får lettere adgang til dem. Du gør det meget let – bare hold fingeren på dokumentet og vælg “fastgør til start“. Du kan lægge kommentarer ind i Word-tekster ved at trykke på et ikon som findes i menuen nederst på skærmen. Når du indtaster kommentaren, vil du få et tekstområde, som du trykker på for at se kommentaren.

Når det gælder PowerPoint, er det ikke muligt at oprette denne slags filer, men du kan redigere og lagre PowerPoint-dokumenter på din mobil.

* Men du kan oprette en tom PowerPoint-præsentation fra PC’en på skydrive og åbne den fra din mobil og derefter bruge den tomme præsentation som et udgangspunkt for at skabe en PowerPoint-præsentation på mobilen.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!