wordpress stat

Torsdag August 10 2017

Find det perfekte Bluetooth Headset til din nye iPhone 7

10.27.2016 af · Skriv en kommentar 

Hvis du er en af de heldige ejere af den splinternye iPhone 7, så ønsker vi dig stort tillykke med din nye fantastiske og stilfulde telefon! Men med din nye telefon følger der selvfølgelig også en masse ændringer i fohold til de tidligere modeller. En af de største ændringer, som følger med den nye iPhone er bortskaffelsen af det 3,5 mm jackstik. Der er flere grunde til at Apple har benyttet muligheden til at afskaffe stikket. Lightning-stikket kan for det første give en bedre lydkvalitet, men det er ikke den primære årsag til at man har valgt at fjerne jackstikket. Det blev derudover nemmere at gøre iPhone 7 og iPhone 7 Plus vand- og støvafvisende. Et sidste plus ved bortskaffelsen af jackstikket var at batteriets kapacitet nu kunne øges yderligere, nu hvor jackstikket var blevet fjernet. Dette bevirker, at man er nød til at investere i et par nye Bluetooth headset til sin nye iPhone 7, hvor man kan udnytte sin nye telefon fuldt ud og opleve dets fantastiske lydkvalitet. Her får du vores top 3 bud på de bedste Bluetooth stereo headsets til dig!

Få en unik oplevelse med disse hovedtelefoner fra Beats

Med disse super lækre Beats Solo2 trådløs on-ear hovedtelefoner i rødguld vil du få ethvert behov opfyldt, hvor du ikke vil mangle noget. Du vil få trådløs frihed, hvor du kan bevæge dig op til 10 meter væk og stadig høre musikken trådløst. Du kan besvare opkald håndfrit med den indbyggede mikrofon og justere lydoplevelsen på hovedetelefonerne. Batteriet vil holde dig igang i 12 timer uden bekymringer, når du konstant er på farten. Den fintunet akustik vil give dig en ekstraordinær lydoplevelse, hvor du samtidig kan nyde den speciallavet komfort.

iPhone 7 Bluetooth Headset

Prøv en ny form for trådløse hovedtelefoner til din iPhone 7

Med Sony SBH70 Bluetooth Stereo headset får du en førsteklasses lydkvalitet og en perfekt pasform til dit hoved med indbygget mikrofon. Du kan med dette produkt både foretage opkald samt lytte til alt din yndlingsmusik. Med reduktion af ekko, vind og støj får du den mest fantastiske lydkvalitet.

Bluetooth Headset til iPhone 7

Tag et kig på disse super lækre sportlige hovedtelefoner

Med dette lækre, gennemsigtige og sportslige QCY QY8 Sports Bluetooth Stereo headset i hvid kan du nyde den overlegne lydkvalitet, som disse hovedtelefoner kan levere. Du kan lytte til din favorit musik, mens du udføre dagens hårde træning eller besvare håndfrie opkald. Det er transportabelt og dets silikonepropper er meget komfortable at have i ørene. Dette Bluetooth stereo headset har et svedafsvisende design, hvilket er ideelt til sportsaktiviteter – så hvis du er en meget sportslig person, er dette produkt lige noget for dig!

Bluetooth Headset til iPhone 7

Dette var som sagt 3 ud af flere tusind, men hvis du blev forelsket i en af disse 3 fantastiske Bluetooth headsets ligesom os eller selv ønsker at udforske – kan du selvfølgelig tjekke alle vores Bluetooth headsets ud.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!