wordpress stat

Torsdag September 7 2017

Bluetooth Headset – Samsung HM1800

03.19.2012 af · Skriv en kommentar 

Stor ydelse i en lille enhed – Samsung HM1800 Bluetooth headset.

Samsung HM1800 er et mono Bluetooth headset til nye eller erfarne brugere som ønsker et lille, minimalistisk design. HM1800 har flere stærke funktioner, med avanceret lydteknologi som eliminerer irriterende ekko og andre forstyrrelser. Talebeskeder informerer om batteriniveauet. Du kan også tilkoble to Bluetooth-enheter samtidig, noget som er meget nyttigt hvis du har en enhed til arbejde og en anden til personlige ting. HM1800 Bluetooth tilbyder en enkel tilkobling til Bluetooth enheder uden at skulle bruge en PIN-kode.

HM1800 headset fra Samsung

Funktioner
* Støj og ekko reducering: HM1800 giver god klarhed uanset hvilke omgivelser du er i, takket være Sound Alive’s forbedrede stereo lydteknologi. Samtaler er lette at høre selv i støjende omgivelser.
*HM1800 kan automatisk kobles til en Bluetooth enhed. Bare tænd headsettet, og så kobles det til det nærmeste håndsæt. Ingen PIN. Mindre stress!
* Ultra-kompakt design: Let Samsung Bluetooth headset som giver bedre komfort under lange samtaler.

Indhold:
– trådløst headset
– 2 ørekroge
– 3x forskellige øreplugs
– Universal oplader Micro USB

Brugere har gode erfaringer med andre billige Samsung Bluetooth headset. Dette Bluetooth headsettet fra Samsung kan være et godt alternativ for brugere som ønsker en mono-enhed med en lille, elegant design.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!