wordpress stat

Torsdag August 10 2017

CES’s teknologiske gennembrud

01.12.2016 af · Skriv en kommentar 

Da CES blev grundlagt for 48 år siden, var det nemmere at overraske publikum end det er i dag. I dag har vi mange forskellige producenter der vil præsentere deres nye, fantastiske produkter for det kommende år. De har gjort deres bedste, og derfor er CES 2016 det bedst besøgte nogensinde, og her kan du se hvorfor.

Her kan man finde mange forskellige produktkategorier – fra meget dyre fjernsyn som LG SIGNATURE OLED TV til forskellige sjove typer smartphone-tilbehør.

Consumer Electronics Show

Mød den nye topmodel fra Huawei

Huawei har lanceret deres nyeste smartphone Mate 8, der vil skabe stor konkurrence på smartphonemarkedet.  Det nye er en 6 tommer stor skærm, et 16 megapixels kamera, 3 GB RAM og 32 intern hukommelse, og så har den et screen-to-body forhold på 83 procent, et batteri på 4000 mAh og hurtig opladning. Selvom det er en stor telefon, har designerne bevaret følelsen af en elegant enhed.

Mate 8 og Smartwatch fra Huawei

Huawei har også lanceret Mate GX8 – som er en variant af denne telefon til det amerikanske marked, en 10.1-tommers Android-tablet der hedder MediaPad M2, to varianter af Huawei Smart Watch der er designet specielt til kvinder, og en ny version af Nexus 6P i en guldfarve.

Gigaflash’s batteri-stang

Vi har alle brug for en ekstern batterioplader, når vi bruger vores smartphone-kamera til lidt mere pro-agtig video (da det bruger meget strøm!). Et kinesisk firma fandt på at producere et produkt der har begge dele – en batteristang. Den hedder Pulse5200 og er på 5200 mAh. Du kan simpelthen sætte telefonen i en selfiestang, og lade den op mens du tager billeder. Det var et af de mest populære tilbehør på CES 2016.

Der var også andet tilbehør, der var lige så interessant. Et sådant produkt er en smart-case til iPhone 6 som også er en batterioplader på 3000 mAh, der laver din iPhone om til en walkie-talkie.

Da vi danskere er meget interesseret i nyheder fra den teknologiske verden, gadgets og tilbehør, håber vi at de snart udkommer på den danske marked.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!