wordpress stat

Tirsdag November 21 2017

De 4 bedste iPhone 6 covers

10.01.2014 af · Skriv en kommentar 

Da Apple lancerede iPhone 6 og iPhone 6 Plus under Key Note 2014, blev mobilerne populære med det samme: Apple knuste alle rekorder ved at sælge over 10 millioner iPhone 6-enheder bare i løbet af den første weekend de var på markedet.

I dag skriver vi om 4 covers, som beskytter og pynter på din iPhone 6!

OBS! Vi skriver om de mest populære iPhone 6 covers fra kendte producenter, men du kan også finde officielle iPhone 6 covers fra Apple i vores butik.

 

Top 4 iPhone 6 covers

#4 Ozaki O!Coat 0.3 Canvas cover til iPhone 6

 

Ozaki O!Coat 0.3 cover til iPhone 6

Det er et ultratyndt cover (0,3 mm) som kun vejer 8 gram og virker usynligt, selv om det beskytter mobilen sikkert. O!Coat 0.3 Canvas cover er designet til netop iPhone 6, så brugerne får en perfekt beskyttelse af deres mobil. Endelig er coveret dækket med højkvalitets tekstil som giver en behagelig håndtering af mobilen. Her kan du læse mere om Ozaki O!Coat 0.3 Canvas iPhone 6 cover, eller bestille den.

#3 iCandy Back Clip iPhone 6 cover – Rose Wood

 

iCandy Back Clip cover til iPhone 6

 

Dette cover er en fantastisk, stilfuld måde at beskytte din iPhone 6 på, takket være det unikke design og kvalitetsmaterialet – ægte rosentræ, som dækker bagsiden.

 

#2 Ballistic Explorer cover til iPhone 6

 

 

Ballistic Explorer-serie cover til iPhone 6

 

Ballistic er meget kendt for sine robuste produkter, og dette cover er ingen undtagelse: det beskytter din iPhone mod fald (fra op til 2,4-meters højde), mens de forhøjede kanter giver en sikker beskyttelse mod ridser og skader. Den eneste ulempe ved dette cover er det robuste udseende, men det er jo et spørgsmål om smag, og mange brugere er glade for Ballistics robuste produkter – derfor er de så populære.

 

#1 Case-Mate Slim Tough cover til iPhone 6

 

Case Mate Slim Tough cover til iPhone 6

 

Dette cover er dagens #1 fordi det både giver sikker beskyttelse og har et elegant udseende. Coverets to-delte og gennemtænkte design giver en bedre beskyttelse samt en stilfuld farvekontrast. Hvis du ønsker at anskaffe dig en stærk beskyttelse i en moderigtig og minimalistisk pakke, kan du bestille Case-Mate Slim Though cover til iPhone 6 på vores sider.

 

Hvilket cover foretrækker du?

 

 

Det var vores valg af top 4 covers til iPhone 6, men smag og behag er forskellig. Det vigtigste er at beskytte din iPhone 6 med pålideligt beskyttelsestilbehør – og når det gælder udseendet, er det eneste, der er vigtigt, at du kan lide hvordan din mobil ser ud. Så hvilket cover foretrækker du?

 

 

 

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!