wordpress stat

Torsdag November 23 2017

Dog & Bone beskyttelse: Nu har vi udvidet sortimentet!

02.05.2015 af · Skriv en kommentar 

Dog & Bone er et ungt firma fra Australien, som allerede er blevet verdensberømte, og nu kan du købe deres produkter i vores butik.

 

Dog & Bone tasker til iPhone og iPad

Nu har vi forskellige produkter fra Dog & Bone!

Lee Ranchod, entreprenør fra Australien med næsten 20 års erfaring indenfor forbrugerelektronik og mobilindustrien, grundlagde Dog & Bone i 2012. I dag er Dog & Bone en af de mest populære producenter af mobilbeskyttelse, med verdens første stødsikre opladertaske, som understøtter hurtig trådløs opladning (og som derudover er militærtestet), og en række vandtætte og stødsikre tasker til topmodeller.

 

Dog & Bone iPhone tasker

 

iPhone tasker fra Dog & Bone

Dog & Bone fokuserer på iPhone-modeller

 

Dog & Bone har sat fokus på topmodeller, og først og fremmest på Apple-produkter. Nu kan du købe forskellige tasker fra Dog & Bone  – stødsikre, vandtætte, opladertasker… – på blot nogle få sekunder. På vores sider kan du finde kategorier for iPhone 6 tasker fra Dog & Bone eller Dog & Bone tasker til iPhone 5/5S. Det er derudover altid godt at søge på vore sider efter “Dog & Bone” – bare skriv det i søgefeltet – og så dukker der forskellige produkter op, f.eks. iPad-tasker, Galaxy S4 tasker osv.

Dog & Bone – Vidste du?

 

Dog and Bone betyder telefon

“Dog And Bone” = Telephone

 

Dog and bone er egentlig Cockney-slang for “telefon”, og det kunne være inspirationskilden til firmaets interessante navn. 🙂

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer om Dog & Bone, skal du bare bruge kommentarrubrikken. Og vi vil sikkert skrive mere om firmaets flotte produkter i fremtiden!

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!