wordpress stat

Mandag November 6 2017

Essential: En banebrydende smartphone fra Android grundlæggeren

06.09.2017 af · Skriv en kommentar 

De to førende mobilselskaber Apple og Samsung har nu fået endnu en konkurrent. Denne gang drejer det sig om en high-end mobiltelefon, fra Andy Rubin, bedre kendt som skaberen af Android. Den nye smartphone har fået navnet Essential PH-1, og er på nuværende tidspunkt virksomhedens første produkt. Det skal dog siges, at enheden lever op til navnet, og har flere uhørt gode funktioner, samt to elegante farve muligheder.

 

Banebrydende Essential smartphone i hvid

Kilde: androidpolice.com

Essential PH-1 ved første øjekast

Den fantastiske smartphone har flere unikke funktioner, dog bliver man hurtigt fanget af den flotte 5.7 tommers rammeløse skærm med ultra tynde kanter. Den kommer med en opløsning på 2.560 X 1.312 pixels, og et format på 19:10, hvilket giver en ubeskrivelig billedoplevelse. Den nyeste trend i dagens smartphones er designet, og skærmen på dette vidunder er derfor også styrket en hel del i forhold til flere af konkurrenternes skærme. Samsungs nye topmodel Galaxy S8 har b.la. også reduceret rammen omkring skærmen, hvilket også forventes af Apples iPhone 8 i efteråret. Ydermere har Essential PH-1 et smart lille hul i øverste del af skærmen, som giver dig mulighed for at tage de bedste selfies nogensinde.

 

Sort Essential PH-1 smartphone med kameralinse

Kilde: uncrate.com

Fremragende kvalitet og fantastiske funktioner

Rubin har således været med til at fremstille noget, som Apple på nuværende tidspunkt ikke har været i stand til, nemlig en ramme i en blanding af keramik og titanium. Denne smarte detalje er ved hjælp af et lille tysk firma opnået, da de har været de ansvarlige for behandlingen af titaniumen. Det modulære system tillader udvidelse af flere af dets funktioner, hvilket vi allerede kender fra Lenovos Moto Z modeller. På bagsiden findes der nemlig et magnetsystem og fingeraftrykssensoren, som gør det muligt at tilkoble flere forskellige ekstraudstyr, herunder 360 graders kameraer m.m. Uanset hvor god smartphonen er kan ydeevnen altid forbedres ved hjælp af det rigtige mobil tilbehør. Udover de allerede nævnte funktioner finder du en stærk Qualcomm processor med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, et dobbelt kamera på 13 megapixels.

For og bagside af den elegante Essential mobiltelefon

Kilde: androidpolice.com

Da efterspørgslen på high-end smartphones er blevet større og større med tiden, er konkurrencen derfor også øget gevaldigt. Essential har flere fantastiske funktioner, og vi mener derfor at denne model lever op til de krav den perfekte high-end mobiltelefon bør have.
Hvad mener I? Kunne I nogensinde finde på, at investere i denne smartphone?

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!