wordpress stat

Fredag November 24 2017

Farverige headsets fra Monster

05.10.2013 af · Skriv en kommentar 

Hvis du er begejstret for designet på Nokia Lumia-modeller, som skiller sig ud fra andre telefoner ved både farver og former, er det produkt som MyTrendyPhone præsenterer i dag noget som vil begejstre dig endnu mere, fordi det er perfekt til at kombinere med Lumia-telefonerne.

Nokias Purty HD-hovedtelefoner er produceret af Monster, har on-ear design med 40mm drivere, en mikrofon og en 1,3-meter kabel.

Purity HD Stereo headset

Purity HD headset

Designet er ganske minimalistisk, med hovedbåndet lavet af højglans plastfinish. Hovedtelefonerne fås i de samme farver som Nokias Lumia-telefoner – blå, magenta, sort og hvid. Hovedtelefonerne kan også klappes sammen, hvilket gør dem lette at tage med, og de leveres med en praktisk taske. De er meget komfortable takket være det smarte design, og særligt på grund af de bløde ørepuder. Et AV-adapterkabel er inkluderet, hvilket muliggør brug med ældre enheder.

Så hvis du leder efter et headset som giver overlegen lydkvalitet og har et moderne, iøjnefaldende design, kan du stole på Nokia WH-930 Purity HD Stereo Headset, som aldrig vil skuffe dig!

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!