wordpress stat

Torsdag September 7 2017

Fem grunde til at vælge en iPad

05.09.2013 af · Skriv en kommentar 

1. Det største og bedste app tilbud
Apps er meget vigtige for en tablet og Apple har i dag et meget stort udbud af apps, specielt når det drejer sig om tablets. Med 300.000 applikationer specielt optimeret til iPad og 800.000 apps i alt, er det noget for enhver smag.

Vi bør også nævne at de samme eller lignende programmer fås på Android-plattformen, men kvaliteten på de forskellige apps er normalt meget bedre på iOS. Apps som er optimeret til tablet-formatet, specielt til Retina-opløsning, er en stor fordel i fht Android. Et andet plus for Apple er at de fleste apps først udgives til iOS, og derefter må Android-brugere vente længe på de samme apps.
iPad applikationer
2. Den bedste kombination af software/hardware
En af Apples største fordele er at de har fuld kontroll og ansvar for både den software og hardware de sælger. Det giver Apple mulighed for optimalt samarbejde, som resulterer i den bedste brugeroplevelse.
Apple lancerer normalt en eller nogle gange to nye enheder om året. Så der introduceres normalt både en ny iPhone og en ny iPad hvert år og det kunne tyde på at Apple bruger mere tid på at udvikle et produkt end andre producenter. Dette er særligt tydeligt i produktionskvaliteten. En iOS-enhed er altid garanteret mindst to softwareopdateringer, som fås på den dag, Apple lancerer disse nye enheder.
En kombination af de ovennævnte er også årsagen til at Apples produkter har en meget høj værdi.

3. Kontinuitet og kompatibilitet
iOS kan også beskrives som kedelig, fordi det er enormt konsekvent system de sidste år. Det er ikke nødvendigt at vænne sig til et nyt layout eller at vænne sig til en tilpasset ændring fra produsenten med hver ny enhed.
Fordi Apple laver sin egen software og hardware, er der også en optimal integration mellem produkterne. Ikke alene kan de apps du har købt til en iPhone bruges på en iPad (ofte selv i optimal opløsning), men du er også tryg ved forbindelsen med andre enheder (som din Mac eller Apple TV) er ufejlbarlig.

4. Et stort udvalg af tilbehør
iOS-enheder er meget populære og hver iPad og iPhone er derfor solgt i millioner af eksemplarer. Dette resulterer i et stort udvalg af tilbehør til Apple-enheder. Ønsker du et aluminiumscover til din iPad, er det ikke noget problem! Ønsker du et cover af træ eller måske et cover med indbygget tastatur – så ved du hvor du kan finde alt dette tilbehør! MyTrendyPhone tilbyder det største udvalg af tilbehør til iPad, iPhone og iPod!
iPad tilbehør - cover med tastatur
Bilholdere, eksterne batterier, dockingstationer, forskellige covers og tasker – du vil ikke tro at der er så mange producenter som laver specielt tilbehør til iOS-enhederne!

5. Smukt design
Hvis der er en ting du kan regne med fra Apple, er det et elegant design på alle enhederne. Selskabet er besat af at skabe enheder som imponerer med udseendet fra det øjeblik de bliver introduceret. IOS-brugerfladen er genkendelig på alle Apple-enheder, som mange har lært at kende og elske.
iPad Retina display
Selvfølgelig er der flere (gode) grunde til at vælge iOS, men det er næsten umuligt at nævne dem alle.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!