wordpress stat

Søndag November 12 2017

Find alt det nødvendige tilbehør til Lumia 920 hos MyTrendyPhone

05.13.2013 af · Skriv en kommentar 

Lumia 920 er en smuk og lidt robust telefon. Med mulighed for at oplade telefonen trådløst, Pure View-kamerateknologi, 8 megapixels kamera, 4,5 tommers skærm, 32 GB minne og en 1,5 dual core prosessor, kan vi kun sige at Lumia 920 er en fantastisk telefon. Lad os tage et kig på det bedste tilbehør til Lumia 920.

Trådløst opladertilbehør til Lumia 920

Nokia Lumia 920 Fatboy opladerpude
Stadig flere smartphones er udstyret med mulighed for trådløs opladning. Og alle kommende nye telefoner vil sandsynligvis have en standard trådløs opladningsfunktion. Imidlertid er Lumia 920 den første som bruger Qi-opladningsteknologi. Den officielle Nokia trådløse oplader fås i flere farver – cyan, sort, hvid, rød og gul, så du kan købe en som matcher til farven på din Lumia 920.

Beskyttelse til Nokia Lumia 920
Hvis du har en af de nyeste mobiltelefoner som Nokia Lumia 920, vil du give den god beskyttelse ved hælp af et cover, etui, skin, eller skærmbeskytter. Vi har valgt tre forskellige etuier til Lumia 920, som reducerer risikoen for skader på telefonen.
Lumia 920 Sena læderetui
OtterBox beskyttelsesetuier fås til Lumia 920. Det er to modeller, Commuter og Defender. Begge disse covers er nogle som normalt bruges under ekstreme forhold. På den anden siden, hvis du ikke har brug for seriøs beskyttelse, så anbefaler vi et enkelt bagcover fra Case-Mate. En anden god løsning er Sena læderetui, velegnet til enhver anledninger, samtidig med at det giver alsidig beskyttelse.

Skærmbeskytter til Lumia 920
Hvis du ønsker den bedste beskyttelse, er en Lumia 920 skærmbeskytter absolut påkrævet. På denne måde beskytter du skærmen, som er den vigtigste del af telefonen.
Nokia Lumia 920 beskyttelsesfilm
Alle disse produktene kan findes hos MyTrendyPhone, i følgende kategori: http://www.mytrendyphone.dk/shop/nokia-lumia-920-205624s.html

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!