wordpress stat

Søndag August 27 2017

Flere brugere klager over et nyt problem med iPhone 6 Plus

10.28.2014 af · Skriv en kommentar 

For en måned siden skrev vi om #bendgate og et andet iPhone 6 Plus-problem, og så opstod #dyegate…  Nu skriver flere kilder om et nyt problem.

Apple iPhone 6 Plus problem

iPhone 6 Plus blev præsenteret under Keynote 2014, sammen med iPhone 6, og allerede første weekend iPhone 6-udgaverne var på markedet, satte Apple nye rekorder og lykkedes i at sælge 10 millioner eksemplarer. Både iPhone 6 Plus og iPhone 6 har rigtig gode specifikationer, så det er ikke mærkeligt at de er blevet så populære. Men på den anden side skrev forskellige kilder om forskellige problemer med iPhone 6-udgaverne. Fra flere brugere, som oplevede at deres iPhone 6 Plus blev bøjet i lommen (#bendgate), til andre brugere som oplevede at deres jeans farvede de hvide plastikdele på bagsiden af iPhone 6 (#dyegate).

En del brugere mener at det er uretfærdigt, og at alle prøver at finde fejl og fremhæve dem (kun) fordi det gælder Apple-produkter, mens andre mener at sådanne fejl er uacceptable og de gør grin med Apple.

Starter iPhone 6 Plus om og om igen uden grund?

 

Ifølge Apples eget forum oplevede flere amerikanske kunder, som har en iPhone 6 Plus på 128 GB at phableten pludselig crasher, eller at den starter om og om igen uden grund. Og derudover hævder en del af de ramte brugere, at de også oplevede det samme med de iPhone 6 Plus-modeller de fik som erstatning. Fejlen vedrører sandsynligvis softwaren, og alle de brugere som oplevede problemet havde massevis af forskellige apps installeret på deres mobiler. Da problemet sandsynligvis har noget med software at gøre, er det muligt at Apple kommer med en løsning, men de har ikke kommenteret de nye problemer endnu.

Overdriver folk, eller synes du at sådanne fejl er uacceptable?

 

 

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!