wordpress stat

Torsdag September 7 2017

Fostex AR-4i iPhone 4 audio interface

10.03.2011 af · Skriv en kommentar 

AR-4i er et audio-interface til iPhone 4 dock-kontakt. AR-4i er et iPhone tilbehør som har HD video og lydoptagelse via din iPhone 4. Den medfølgende mikrofon kan roteres og opsættes på mange forskellige måder og konfigurationer. På denne måde får du den bedst mulige lydkvalitet.

AR-4i 4 er udformet for at  din iPhone kan optage lyd og HD-videooptagelse i høj kvalitet.

Vi har allerede set zoom, vidvinkel / makro, mikroskop linser og panoramaudsigt kameraer på iPhone, sammen med en adapter som gør at folk kan bruge deres eksisterende SLR linser. Men fotografer kan nu gå et skridt videre med iPhone 4 AR-4i Fostex audio interface.

Fostex AR-4i iPhone 4 audio interface

Det er meget enkelt at installere og koble interface til telefonen. Med skruehuller på sider og bund, er AR-4i monteret på et stativ, eller monteret på det medfølgende håndtag i aluminium. Interface har to AAA-batterier, som giver 10 timers brug. Enheden kan også anvende en ekstern strømkilde via en USB-tilkobling.

AR-4i er udviklet til professionelle stereo-lydoptagelser og videoptagelser via iPhone 4. Den fungerer som en ergonomisk holder til iPhone 4, og omfatter monteringsudstyr til et professionelt kamerastativ eller andre enheder.

iPhone 4 kamera er ideelt til videooptagelser og slutresultatet kan være lige så professionelt som med de dyrere kameraer på markedet. Men lydkvaliteten med mono mikrofon er bare ikke så god. Heldigvis har Fostex en løsning: Stereo-mikrofonindgangen med A / D-konverter forbedrer lydkvaliteten på iPhone 4 videooptagelse, video streaming via Ustream, LiveStream og andre tjenester, og inkluderer live performance og Eng.

Funktioner:

*3 stereoindgange med plug-in kraft til vertikal eller horisontal brug
*Indgangsniveaukontrol og EQ kan ske ved hjælp af specielle programmer som også er tilgængelig
*2 x plug-in mikrofoner
*Tredjeparts mikrofoner kan også anvendes
*LED level meter til overvågning af indspilning.
*Mikrofon gain-kontrol.
*Hovedtelefon-udgang til optagelse og playbackovervågning
*Lang driftstid med 2 x AAA-batterier fra 8 til 10 timer

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!