wordpress stat

Søndag November 19 2017

Nu er det officielt: Samsug Galaxy Note7 tilbagekaldes i hele verden

10.14.2016 af · Skriv en kommentar 

Den sydkoreanske elektronikproducent Samsung er nu officielt gået igang med at tilbagekalde alle Galaxy Note7 modellerne over hele verden. Dette blev nødvendigt da problemerne med de over-opvarmede og eksploderende batterier begyndte at blive et tilbagevendende problem. Så for at sikre kundernes sikkerhed og undgå potentielle skader der kunne blive farlige, er Galaxy Note7 nu på vej væk. Hvis du ikke ved hvad der nu skal ske, eller du er i tvivl om din position med en allerede købt Galaxy Note7, så læs videre.

Samsung Galaxt Note7

En meget dyr fejl at begå for Samsung

I har sikkert hørt historierne om hvordan mobilerne begyndte at brænde sammen efter opladning og hvordan et Southwest Airlines fly måtte nødlande før destinationen var nået, da en passagers Galaxy Note7 begyndte at afgive røg. Selvom det indtil videre kun har været relativt få enheder (et par 100 styk ud af millioner) der er blevet ramt af disse uheldige tilfælde, kommer det alligvel til at koste Samsung dyrt. Både deres firmas ry og finansielle situation kommer til at lide under denne tekniske fejl, da det er estimeret at tilbagekaldelsesprocessen vil koste næsten 2 milliarder kroner.

Derudover har firmaet besluttet at stoppe salget og produktionen af Galaxy Note7, hvilket har fået aktierne til at dykke 2% og eksperter har anslået tabet til at koste omkring 7 milliarder kroner. Dette giver konkurrenterne som for eksempel Apple en kæmpe fordel, da de i sidste måned lancerede deres flagskibsprodukter iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Selvom mobilerne der er udstyret med de problemfyldte batterier kun står for mindre end 0,1 % af hele det solgte antal, giver det stadig Galaxy Note7 og ikke mindst firmaet et dårligt ry. Problemet kan dog løses ganske simpelt ved at udskifte batteriet, men Samsung ønsker at komme med et overbevisende indgreb overfor omverdenen og deres loyale kunder.

Brændt sammen Galaxy Note7

Allerede købte Galaxy Note7-modeller ombyttes til helt nye

Udover at have trukket mere end 2,5 millioner Galaxy Note7s fra det globale marked, har Samsung besluttet sig at gøre endnu mere for deres kunder. For at kunne bevare deres ellers gode værdi og ry, vil firmaet nemlig gerne ombytte allerede købte modeller. Så hvis du er en ejer af en Galaxy Note7 eller havde forudbestilt den, er det en god idé at gå ned til din forhandler og høre hvordan og hvornår det skal ske. Lige nu er det af højeste prioritet at stoppe med at bruge din Galaxy Note7 hvis du har en, tage en back-up af mobilens data og derefter slukke den helt. Selvom det er super ærgerligt og skuffende at skulle give sin dyre investering tilbage, eller opgive håbet om at få den nye model med hjem, er der dog stadig favorable vilkår at få.

Mange danske forhandlere arbejder tæt sammen med operatører og andre foretninger for at kunne ændre din bestilling af en Galaxy Note7. Nogle forhandlere tilbyder at hvis du vælger at bytte din mobil til en anden model, vil du få prisforskellen mellem produkterne refunderet, og hvis du ønsker at annullere dit køb, vil du få pengene retur. Derfor er det virkeligt vigtigt at tjekke dine muligheder hurtigst muligt, så du ikke skal være foruden din elskede smartphone.

Hvis du har lyst så læs yderlig information på Samsungs hjemmeside: http://www.samsung.com/dk/note7exchange/

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!