wordpress stat

Torsdag August 17 2017

Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge og LG G5 er nu endelig offentliggjort

02.22.2016 af · Skriv en kommentar 

Samsung og LG ville ikke spilde deres tid, og derfor har de allerede præsenteret deres nye og imponerende telefon-modeller på åbningsdagen for Mobile World Congress 2016. Tiden er inde til at møde Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge og LG G5, for at se hvad der gør dem så specielle.

S7 og S7 Edge har det, som Galaxy S6 ikke kunne give

 

Nye Samsung modeller

Er du Galaxy-fan, men er der alligevel nogle ting du ikke kan lide? Så se med her, for de to nye modeller fås med nogle innovative og tilfredsstillende forbedringer. I forhold til S6 fås S7 og S7 Edge med en udvidet hukommelse, og begge to er vandtætte.

Udover microSD-kort og IP68-certificering, er der ikke nogle særlige forskelle mellem de sidste års modeller og de to nye. Ok, Samsung Galaxy S7 har buede kanter, lige som Note 5, og derfor vil den ligge bedre i hånden end S6. Vi må indrømme at Samsung Galaxy S7 Edge er mere elegant end dens søskende S6, og kanterne er også blødere. Begge modeller har “always-on displays” og det betyder at du kan tjekke tid og dato, selvom din telefon er i “dvale-tilstand”. Det bedste ved denne funktion er at den sparer på batteritiden, for du skal ikke tænde din telefons display hver gang du vil tjekke hvad klokken er.

Vandtætte telefoner

Er der noget, som er ændret i forhold til S6 duo? For at være ærlig, så er det ikke så meget, som du kan se på skemaet herunder. Men ifølge Samsung bliver begge to telefoner præsenteret uden nogen fejl.

Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Edge
Dimensioner 142.4 x 69.6 x 7.9mm 150.9 x 72.6 x 7.7mm
Vegt 152g 157g
Skærm 5.1" 5.5"
Opløsning 2560 x 1440 pixels 2560 x 1440 pixels
Processor* Qualcomm Snapdragon 820 Qualcomm Snapdragon 820
RAM 4GB 4GB
Hukommelse 32GB (kan udvides) 32GB (kan udvides)
Hoved kamera 12MP 12MP
For kamera 5MP 5MP
Batteri 3000mAh 3600mAh
OS Android 6.0 Marshmallow Android 6.0 Marshmallow
Farver sort. hvid. guld. sølv sort. hvid. guld. sølv

*Nogle internationale modeller udkommer med Samsung’s octa-core Exynos procesor i stedet for, men firmaet lover at ydeevnen ikke bliver ændret.

Før du siger “Åhhh nej, kameraet er dårligere end S6’s”, så lad os sige at begge to telefoner har en større f/1.7 aperture-linse, og det betyder at kameraet optager bedre billeder ved svagt lys. Det har også et smart OIS og den nye Motion Panorama-funktion til vidvinkelbilleder.

en større f/1.7 aperture-linse

Andre funktioner inkluderer hurtig trådløs opladning (WPC og PMA standarder), dual-band Wi-Fi ac, Bluetooth v.4.2, NFC, MST, og USB 2.0 forbindelse i stedet for type-C forbindelse. S7 har også nogle nye tricks i ærmet – Tasks Edge – der giver dig lov til at lave forkortelser. F.eks. kan du oprette en forkortelse til kameraapplikationen, som automatisk vil tænde frontkameraet. Samsung vil også give tilladelse til at tredjepartsudviklere kan skabe deres egne widgets.

Begge to modeller bliver tilgængelige i Danmark i marts måned.

Mød den nye LG G5 og dens modulære design

 

LG G5's modulære design

Ja, en 5.3″ “always on” skærm, octa-core processor, 4GB RAM hukommelse og 32 GB intern hukommelse lyder perfekt ligesom hoved dual-kameraet, der sidder på bagcoveret (16 MP + 8 MP), og som giver dig mulighed for at tage 135-graders vidvinkelbilleder. Men det som er helt specielt ved den nye LG G5, er dens modulære design.

Når du trykker på knappen der sidder i bunden af telefonen, kan du tage hele modulet der sidder i bunden ud sammen med batteriet, og så kan du udskifte den med et andet modul. LG har også præsenteret et kamera-modul, der tilføjer lukke og zoom kontrolknapper og et hi-fi modul, der forbedrer telefonens lydkvalitet ved tilføjelse af en dedikeret digital-til-analog-konverter (DAC) og en pre-amp.

LG G5's bagcover
Det som gør LG G5 så speciel er også “Rolling Bot” – den kugleformede robot-følgesvend – et VR headset og et 360-grader kamera. VR-headsettet forbindes med telefonen via en USB type-C forbindelse, og den er kompatibel med Google’s Cardboard og YouTube’s 360-graders videoer, mens kameraet optager både billeder og videoer uden at have en skærm. Den forbindes med LG via Bluetooth og har 2 kameraer.

Det er klart at LG prøver noget nyt med deres imponerende model, og derfor må vi se om firmaet lykkes med disse nye gadgets eller ej. Den nye LG G5 bliver tilgængelig til salg fra april, og kan forudbestilles i marts.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!