wordpress stat

Mandag August 14 2017

Her er de seneste MyTrendyPhone-vindere!

12.15.2014 af · Skriv en kommentar 

Her hos MyTrendyPhone elsker vi at overraske vores fantastiske kunder med fantastiske gaver!

 

 

MyTrendyPhone-konkurrence

Her er de seneste vindere i vores konkurrencer:

 

 

Club Trendy-konkurrence: Johanna Huhtala fra Finland
Præmie: Sony Xperia Z3

 

 

ClubTrendy: Johanna vandt Sony Xperia Z3

 

Først kunne jeg ikke tro, at jeg havde vundet en smartphone! Jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Det var spændende at læse beskeden om at jeg havde vundet præmien! Ser frem til at få den!

Sony Xperia Z3 blev lanceret under IFA 2013-konferencen i Berlin, og det avancerede, vandtætte flagskib har et 20,7 MP hovedkamera, 2,2 MP frontkamera, Snapdragon 801-chip, 3 GB RAM og et 3,100 mAh Li-Ion batteri.

Anmelderkonkurrence: Angele Bertrand fra Frankrig
Præmie: gavekort på 700 euro

 

 

Vinderen i anmelder-konkurrencen

Jeg sagde: Nej, det kan ikke passe! Selv efter at jeg havde fået bekræftelsen via mobilen, sagde min mand og jeg, at det ikke var muligt. Samme aften jeg fik koden (gavekortet), købte jeg alt det jeg ønskede mig. Jeg blev så positivt overrasket, da min pakke blev leveret. Jeg er rigtig glad, og det er fantastisk at jeg blev kåret efter at jeg bare havde købt hos jer, og delt min mening om produkterne.

Nyhedsbrevskonkurrence: Al van Schoonhoven fra Holland
Præmie: gavekort på 100 euro

 

 

Vinderen af nyhedsbrevskonkurrencen

 

Husk: Du kan blive den næste MyTrendyPhone-vinder!

 

Husk at det kan være dig som vinder månedens Club Trendy-præmie: iPad Air 2. Læs mere og find ud af hvordan du kan vinde en iPad Air 2 her.

 

 

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!