wordpress stat

Fredag Oktober 27 2017

Her er månedens 2 mest ønskede mobiler

08.12.2014 af · Skriv en kommentar 

MyTrendyPhone sælger mange mobiltelefoner uden abonnement, men i dag skriver vi om de to mobiler som var mest populære i vores butik forrige måned.

 

 

Mest søgte telefoner

 

I sommeren 2014 blev der lanceret mange flagskib, og alle de store firmaer præsenterede deres topmodeller – fra Samsung til Nokia. Det er kun den nyeste iPhone-model, som ikke er blevet præsenteret endnu, men den kommer forhåbentligt til efteråret.

Hvad synes du – hvilke mobiler var de mest populære på vore sider i juli?

Hvis du tænkte på LG G3, så havde du ret – LG G3 og Nokia Lumia 930 var de 2 mest populære smartphones i vores butik!

 

 

LG G3 – den stærke topmodel med laserfokus

 

LG G3 - den tynde topmodel

LG G3 blev lanceret i maj 2014, og den er mest kendt for avancerede funktioner som laser-autofokus. Mobilen har et laserstyret hovedkamera på 13 megapixels som lader dig tage rigtig gode billeder til og med i dårligt lys. Denne model er sikkert en af de bedste LG-mobiler. Derudover har LG G3 en strålende, højopløselig skærm på 5,5-tommer og et 2,1-megapixels frontkamera. Her kan du læse mere om topmodellen.

Nokia Lumia 930

 

Stærk Windows-mobil: Nokia Lumia 930

 

Nokia Lumia 930 er en af de nyeste smartphones fra Nokia. Den stærke Windows-mobil blev lanceret i juli 2014, og blev med det samme meget populær. Derfor er det ikke mærkeligt, at den er én af de 2 mobiler vores kunder interesserede sig mest for i juli. Nokia Lumia 930 har et 20 MP hoved- og et 1,2 MP frontkamera, 32 GB intern hukommelse, 2 GB RAM og en AMOLED-skærm på 5 tommer.

 

Kun det bedste tilbehør til din mobil

 

Det er mobiltilbehør som hjælper dig med at få mere ud af din mobil, uanset om du ejer LG G3, Nokia Lumia 930 eller en anden mobil. Husk derfor at du kan finde højkvalitets mobiltilbehør til markedets bedste priser i vores butik.

 

 

 

 

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!