wordpress stat

Torsdag November 16 2017

Her er vores yndlings-applikationer – Hvilke er jeres?

06.12.2015 af · Skriv en kommentar 

Hvad ville en smartphone være uden applikationer? Meget mindre interessant, ihvertfald!

smarttelefonapper

Der findes apps til alt, nogle er gratis, andre skal man betale for: Instagram får dine billeder se fantastiske ud, Shazam genkender sange, FourSquare fortæller alle hvor du er, Google Maps hjælper dig med at finde vej, og Facebook Messenger lader dig holde kontakt med venner og familie. Til musik kan du bruge Pandora, 8tracks, SoundCloud og Spotify, og gamerne blandt os er sikkert kendt med klassikere som Subway Surfers, Clash of Clans, QuizUp, og massevis af andre.

Vi foretog en lille undersøgelse her i MTP for at tjekke hvad der er yndlings-appen i firmaet. Herunder kan du se hvad de ansatte stemte på.

MyTrendyPhones yndlings-applikationer er…

App-fordeling i MTP

Diagrammet er meget selvforklarende: De ansatte i MyTrendyPhone ringer og smser meget, så det er egentlig ingen overraskelse at Viber er øverst på listen. Vi digger også at tage, dele og redigere billeder, og derfor kommer Instagram selvfølgelig på en solid andenplass. Facebook følger efter på en delt tredjeplads med WhatsApp, som igen understreger hvor meget vi kan lide at dele billeder, beskeder og filer med familie og venner.

Hvad med de apps som ikke er med i diagrammet herover?

Der var selvfølgelig mange applikationer som ikke var at finde på afstemningslisten. Vi spurgte kollegerne som havde valgt kategorien “andet” om at forklare lidt nærmere hvilke apps som lå deres hjerte nærmest:

Andre_MTP-applikationer

Dette var litt om våre favoritt-apper. Hva er deres? Del det gjerne i en kommentar! 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!