wordpress stat

Torsdag August 24 2017

HTC U 11: Den unikke smartphone er nu lanceret

05.18.2017 af · Skriv en kommentar 

Det er ikke mere end få dage siden, at den taiwanesiske stor udbyder af elektroniske enheder fik lanceret deres seneste skud på stammen HTC U 11, under en vellykket pressekonference. Den banebrydende smartphone har fået flere innovative forbedringer, og har uhørt gode specifikationer. Læs b.la. mere om den smarte “squeeze funktion” og find ud af, om MyTrendyPhones tidligere blogindlæg med U 11´s seneste rygter holder stik.

Blå HTC U 11 med bagsiden opad

Kilde: htc.dk

Edge Sense: Den største innovative nyhed

I vores tidligere blogindlæg belyste vi, at den smarte telefon ville få en ny innovativ funktion, som ved hjælp af knapperne på siden ville gøre det nemmere at navigere gennem flere nødvendige applikationer. Denne funktion er blevet en realitet, og måske en ny måde at bruge smartphones på. Den fungere ved, at man klemmer hånden omkring telefonens sider, og derved får adgang til kamera, lommelygte, snapchat, internettet m.m. Der er en bred vifte af muligheder, og et kort klem giver ikke adgang til samme ting som et længere klem gør. Du kan selv vælge hvilke ting du ønsker at denne funktion skal aktivere, og den virker også ved brug af et beskyttende cover.


Flot display & bagdæksel

Skærmstørrelsen på den elegante mobiltelefon holder stik, og er som tidligere nævnt 5.5″ med en opløsning på 2560 x 1440 pixels. Ydermere er hele telefonens kabinet fremstillet i glas, hvilket ikke har været tilfældet i de tidligere modeller. HTC U 11 findes i fem forskellige farver, hvor farverne Amazing Silver og Briliant Black i første omgang vil kunne findes på det danske markede. Farverne giver et anderledes udtryk indendørs og udendørs, og det anbefales klart at se farverne før man vælger at bestille mobiltelefonen.

HTC U 11 i sort farve

Kilde: gsmarena.com

Vanvittig godt kamera

Det var næsten ikke til at tro sine egne øjne, da kamera specifikationerne blev nævnt under lanceringen af HTC U11. Denne funktion giver helt klart en billedkvalitet du ikke har været vidne til førhen. Telefonen har nemlig et 12MP kamera og et frontkamera på hele 16MP. Ydermere har denne mobiltelefon fået den højeste score (90) nogensinde i DxOMark testen, hvilket så fint belyser hvor godt kameraet egentligt er.

Batteritid, hukommelse og styresystem

Den fantastiske mobiltelefon har en indbygget hukommelse på op til 64GB og en RAM på op til 4GB. Udover dette har den Android 7.1 Nougat som styresystem, og en stærk Qualcomm Snapdragon 835 processor. Det vil være muligt, at udvide den interne hukommelse ved hjælp af et microSD hukommelseskort, med op til 256GB.

Det 3000 mAh Li-Ion batteri, giver en lang batterilevetid, og sørger for du kommer sikkert igennem hverdagens udfordringer uden at løbe tør for strøm. Ydermere har telefonen en hurtig ladnings funktion hvilket er guld værd, da opladningen sker meget hurtigere.

HTC U 11 i fem forskellige farver

Kilde: edbpriser.dk

Hvad synes I om den nye HTC U 11? Lever den op til jeres forventninger? Og kunne I finde på, at investere i denne smartphone?

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!