wordpress stat

Fredag November 17 2017

MyTrendyPhones seneste detaljer om HTC U 11

05.05.2017 af · Skriv en kommentar 

HTCs kommende smartphone har fået sloganet “Squeeze for the Brilliant U” og er klar til lancering indenfor den nærmeste fremtid. Den store begivenhed finder sted den 16. maj 2017 i Taipei, New York og London, hvor alle nyttige informationer om det nye vidunder bliver offentliggjort. MyTrendyPhone har dog været på forkant, og fundet frem til flere spændene oplysninger omkring topmodellen. Vil den nye smartphone blive kaldt HTC U 11, som tidligere antaget eller blot noget helt andet? Find ud af dette, og meget mere i vores blogindlæg.

Indblik i lanceringen af HTC U 11

Kilde: youtube.com

Innovative forbedringer

Det Taiwanske selskab lancerer formenligt den nye smartphone i fem forskellige farvevarianter, herunder i sort, hvid, sølv, rød og blå. Telefonen bliver vand- og støvafvisende, og får en IP57-certificering. Med andre ord vil telefonen kunne modstå vand i helt ned til 1 meters dybde i 30 minutter, hvilket er en fantastisk funktion, hvis man elsker at cykle i regnvejr, tage i svømmehallen eller blot høre musik i brusebadet.

Den berøringsfølsomme ramme gør det muligt styre smartphonen på en nyskabende og anderledes måde. Rygterne taler for, at man ved hjælp af knapperne på siden af enheden, vil kunne navigere igennem flere applikationer. Heriblandt vil man hurtigt kunne tænde for kameraet, få adgang til Snapchat, læse kundeanmeldelser af restaurationer i nærheden, browse på internettet m.m.

Displayet

Den nye HTC U 11 kommer med en elegant super LED skærm, og tilbyder en behagelig og komfortabel oplevelse. Den har en skærmstørrelse på 5.5 tommer, og en QHD opløsning på 2560 x 1440 pixels.

Hukommelsen

Smartphonen kommer med en Snapdragon 835 processor og et Android 7.1 Nougat styresystem. Den får en indbygget intern hukommelse på op til 128 GB og en RAM på op til 6 GB. Ydermere vil det være muligt at tilkøbe et microSD hukommelseskort, som vil kunne udvide hukommelsen til 256 GB.

HTC U 11 med afrunde kanter

Kilde: htcsource.com

Kameraet

Denne funktion er oftest væsentlig hos de fleste, da man ved hjælp af kameraet vil kunne tage de perfekte selfies og feriebilleder. Denne funktion er forbedret en hel del, og kommer med sikkerhed til at give en vidunderlig fotokvalitet. Bagkameraet kommer med 12MP og frontkameraet kommer med hele 16MP, hvilket er helt utroligt. Udover disse fantastiske funktioner får enheden fire højtalere, for at sikre den bedste lydkvalitet til videooptagelser og videoopkald.

Batteriet

Batterikapaciteten er ligeledes en afgørende funktion, da man gerne skulle kunne nå igennem hverdagens udfordringer uden at løbe tør for strøm. HTC U 11 får et 3000 mAh batteri, og en hurtig opladnings funktion hvilket er mere end rigeligt, med mindre man bruger telefonen rigtigt meget i løbet af dagen. Hvis dette skulle være tilfældet er det muligt at
investere i en højkvalitets powerbank på vores webshop, som vil kunne genoplade batteriet op til flere gange.

HTC U 11 i 3 forskellige farver

Kilde: itechpost.com

Oplysningerne er endnu ikke officielle, og vi kan næsten ikke vente til lanceringen af HTC U 11. Hvad synes I om dette vidunder? Ser I frem til lanceringen den 16. maj?

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!