wordpress stat

Mandag Oktober 9 2017

Mød den nye Huawei Honor 9 smartphone

06.29.2017 af · Skriv en kommentar 

Der er længe blevet talt om, at Huawei ville lancere en ny telefon inden for den nærmeste fremtid. Tiden er endelig kommet, og det er nu snart muligt at få fat i den yderst omtalte model, Huawei Honor 9, i Europa også. Modellen kommer i tre forskellige versioner i forhold til hukommelsen. Du kan her få en model med 4GB/64GB, en anden på 6GB/64GB og yderligere den sidste, og den med den største hukommelsen på hele 6GB/128GB.

Huawei er kendt for at kreere mobiler af en yderst høj kvalitet til gode priser, som yderligere også indeholder styresystemet Android, som mange mennesker verden over holder af og har som det foretrukne valg, når det kommer til smartphones. Der er derfor mange folk, der glæder sig til at få fingrene i denne omtalte model fra Huawei. Det er bestemt heller ikke så underligt, eftersom der er mange forskellige gode funktioner i vente med denne model. MyTrendyPhone præsenterer da modellen Huawei Honor 9. Vi vil her yderligere komme ind på nogle af de bedste funktioner, som der kan ses frem til, samt det fantastiske design.

 

Huawei Honor 9 set bagfra

Kilde: mobilenewsmag.com

 

Det reflekterende design

Huawei Honor 9 kan på mange måder minde lidt om det forrige model, Honor 8, i sit design. Den har nemlig ligeledes også en ramme af metal samt en bagflade af glas. Bagsiden i glas er derudover også reflekterende, dog ikke ligesom et spejl. Det diffrakterer derimod i stedet lyset i forskellige vinkler, hvilket er med til at give dette iøjnefaldende udseende.

En anden forskel, der er at finde på denne model sammenlignet med den tidligere model, Honor 8, er fingeraftryksscanneren. Den var førhen placeret på bagsiden af telefonen, men den er nu denne gang blevet rykket tilbage til fronten for en mere optimal brug af mobilen.

Honor 9 kommer i målene 147.3 x 70.9 x 7.45mm og vejer 155g, så det er bestemt en lækker størrelse, der hverken er for stor eller lille og som ikke vejer meget. Skærmen er 5.15” og har et 1080p display, hvilket gør den en tand mindre end den forrige model. Yderligere har den 428 pixels pr tomme, hvilket giver den et knivskarpt billede.

Du kan derudover vælge imellem tre forskellige farvevariationer: Glacier Grey, Sapphire Blue og Midnight Black. Det er dog endnu ikke blevet bekræftet, om alle disse farver også bliver tilgængelige I alle de forskellige lande, hvor den lanceres.

 

To Huawei Honor 9 telefoner ved siden af hinanden

Kilde: androidauthority.com

En fantastisk ydeevne ved Honor 9

Hvis du er vild med at tage billeder, vil du derudover også kunne se frem til at tage knivskarpe billeder. Den er nemlig, som en af de få mobiler ude i verden, som har sådan et utroligt kamera. Bagtil har den en dual-linse med en 12 megapixels farvesensor og en 20 megapixels monokrom sensor. Ved at kombinere to linser, får man et endnu bedre og mere detaljeret billede. Foran har den fået et 8 megapixels kamera.

Batteriet er på 3,200mAh, hvilket gør det en anelse større end Honor 8s batteri på 3,000mAh. Det betyder, at den vil kunne holde endnu længere.

Yderligere har Honor 9 en octa-core Kirin 960 chip, der er bygget af Huawei. Udover dette har den enten 4GB eller 6GB RAM, hvilket betyder at den har en fabelagtig ydeevne. Hukommelsen vil være på 64GB eller 128GB, som kan udvides med op til 256GB ved hjælp af et microSD-kort.

Sidst men ikke mindst, vil denne model have styresystemet Android Nougat med Huaweis Emotion UI, så det vil være en helt unik oplevelse med denne model.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!