wordpress stat

Mandag August 14 2017

Hvem vil organisere en karaokeaften?

06.04.2015 af · Skriv en kommentar 

Det du skal bruge er din smartphone, en mikrofon, en højttaler, og en app.

karaokefester

Alle fester i hjemmene er mere eller mindre ens (med mindre der er tale om en temafest): du kommer hjem til nogen, spiser og drikker, ser nogle par der danser eller snakker med venner (og samtidig undgår alle andre).

Selvfølgelig er der altid en person som råber “karaoke-time!” og du vil sikkert tænke “Hej, det er en god idé”, men det du mangler er det udstyr, som man skal bruge til at synge sine yndlingshits fra 70’erne og 80’erne.

Det er rigtigt at en karaokemaskine kan være meget dyr, og ingen ønsker egentlig at investere i en, når man kun har karaokefester et par gange om året.

Men fortvivl ikke, for der findes en god løsning til alle som kan lide at synge og ikke ønsker at bruge for mange penge på karaokeudstyr. Det eneste du har brug for er din mobil, en mikrofon, en højttaler og en applikation for at få en fantastisk karaokeaften med dine venner:

1. En bærbar karaokemikrofon

mikrofon

Hvad er det? En drømmegadget for alle som elsker at synge.

Hvorfor bør du have sådan en? Den er lille, let at bære rundt på, og kan kobles til både iOS og Android-enheder. Med en af disse mikrofoner i tasken kan du også starte en improviseret karaokesession, når du vil.

2. En højttaler til ægte Rock Stars

Bluetooth-højttaler

Lad din stemme blive hørt!

Hvad er det? AeroSkull Bluetooth-højttaleren er det perfekte tilbehør til alle karaokefans: den ser sej ud, den har en fantastisk lyd, og du kan til og med bruge den til at føre håndfri samtaler.

Hvorfor bør du have den? Fordi Hamlet selv ville være jaloux på denne højttaler. 🙂

3. Begynd festen med en karaoke-app

sing-karaoke-app

Der er tonsvis af karaoke-apps der ude, både Android og iOS og det er op til dig at vælge den som passer bedst til dig. Sing!Karaoke er en af dem – med et udvalg på over 1300 sange (fra “All About Det Bass” til “Eye of the Tiger”), og den kan optage alle jeres forestillinger, så denne app er svær at modstå.

Af andre populære karaoke-apps kan nævnes Yokee, Red Karaoke, Starmaker.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!