wordpress stat

Tirsdag November 21 2017

Hvilken farve foretrækker du i dag?

01.15.2014 af · Skriv en kommentar 

Har du lyst til at finde et passende tilbehør som vil genspejle dit humør? Med Happy Plugs er det muligt at vælge mellem tusindvis af produkter og farver. Hos MyTrendyPhone kan du finde Happy Plugs, designet i Sverige, med særlig opmærksomhed på detaljer og levende farver. Happy Plugs følger moden og holde sig opdateret på med seneste nyheder. Firmaets navn siger alt; deres design er enkelt, rent og minimalistisk.

Happy Plugs produker

Happy Plugs Hovedtelefoner

De glade farver hos Happy Pugs er så levende og de overvælder alle smartphone-ejere ved første øjekast. Der findes to versioner af Happy Plugs: in-ear (i øret) og øretelefoner. Der findes også en “deluxe”-versione i guld- og sølvfarver, som tilføjer et strejf af luksus til din smartphone. Et lyst udseende, højkvalitets lyd og en stærk musikalsk oplevelse er det der kendetegner disse produkter.

Happy Plugs Hovedtelefoner

Happy Plugs Covers til iPhone 5

Når det gælder Happy Plugs Covers til iPhone 5/5S, findes der de ultra-tynde covers, som indeholder skærmbeskytter. Disse covers fås i en række farver og de vejer kun 3 gram, og har adgang til alle porte og åbning til kamera! Fantastisk, ikke sandt!

Happy Plugs til iPhone 5

Happy Plugs Covers til Samsung Galaxy S4

Happy Plugs covers til Galaxy S4 er en god beskyttelse mod ridser og snavs. Disse covers har et slankt og enkelt design og de er kun 0,4 mm tykke og vejer blot 3 gram. Farverne er jo smukke og de giver gode vibes. Der er fri adgang til de vigtigste funktioner på Galaxy S4. Disse farverige covers vil passe til enhver smag.

Happy Plugs til Galaxy S4

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!