wordpress stat

Søndag August 20 2017

Smarte tips til beskeder med iOS 10

10.05.2016 af · Skriv en kommentar 

Nu er iOS 10 i gang med at blive brugt og downloadet, og folk er helt vilde med den nye software opdatering! Hvis du ikke har downloadet den endnu eller ikke helt har fundet ud af alle funktionerne, så læs endeligt videre og bliv inspireret. Nu kan du for eksempel lave dine iPhone og iPad beskeder meget mere spændende og sjove med “send med effekt” funktionen.

Send beskeder med seje effekter

Når du har skrevet en besked kan du holde pilen i højre hjørne nede og så kommer der en menu frem, hvor du kan vælge “Boble” eller “Skærm“.

Seje effekter til iMessage

Når du klikker på “Skærm” kan du vælge mellem fire forskellige skærmdisplays: balloner, laser lys, konfetti eller stjerneskud, som vil blive vist på modtagerens skærm når du sender en besked. Et sjovt trick er at hvis du skriver “happy birthday” vil ballon animationen automatisk hoppe frem på modtagerens skærm .

SMS med balloner

Udover at lege med baggrunden, kan du nu også ændre på den måde beskederne bliver modtaget på. Når du har skrevet en besked færdig og er klar til at sende den, kan du vælge “Boble” funktionen og vælge mellem fire måder at sende den på: kraft, højt, blid og usynligt blæk.

Usynlig SMS i iOS 10

Lav dine egne “håndskrevne” beskeder

Hvis du vil personliggøre dine SMS’er yderligere kan du sende en “håndskrevet” besked. For at gøre dette skal du blot begynde en ny besked, og derefter vende din iPhone på siden (eller hvis du har en iPad skal du klikke på tastaturet).

Håndskrevet SMS

Så kommer der en menu frem med en masse forskellige ord og sætninger der ser håndskrevne ud som du kan sende. Hvis du har lyst til at sende din håndskrevne sætning er det også muligt, du skal blot skrive med en finger i besked feltet, og med to fingre kan du rykke rundt i teksten. Hvis du har skrevet forkert kan du altid klikke “fortryd” for at slette det seneste skrevne ord.

Fortæl din historie med emojis

Har du lyst til at fortælle en sjov historie ved brug af masser emojis? Så kan iOS 10 gøre det automatisk for dig! Når du har skrevet din besked færdig, skal du klikke på din emojis knap og derefter vil nogle ord blive gule. Disse ord kan erstattes med emojies når du klikker på dem. Prøv det og gør dine SMS’er meget mere livlige!

Erstat ord med emojis

Vis din reaktion på SMS’er

Noget andet sejt du nu kan gøre, er at reagere på beskeder på samme måde som du gør på Facebook. For at gøre dette, så hold den besked inde som du ønsker at reagere på, og så kommer der en pop-up menu frem.

Reaktion på iMessage i iOS 10

Du kan enten reagere med et hjerte, “like”, “dislike”, “ha ha”, “!!” eller “?”. På denne måde kan du nemt og hurtigt besvare en besked hvis du er på farten, ved blot at sende en reaktion i stedet for ord.

Tegn og skriv løs med Digital Touch

Hvis du elsker at være i dit kreative hjørne, så er denne funktion lige noget for dig! Klik på hjerte ikonet med to fingre, og begynd at tegne animationer med forskellige farver. Digital touch har seks go-to funktioner, som vist på billedet.

Forskellige digitale effekter i iOS 10

Du kan for eksempel sende et kys til din kæreste eller et hjerte til en du holder af. Hvis du klikker på pilen i det nederste hjørne til højre og vælger full-screen mode, kan du også tegne sammen med andre mens i video chatter. Det samme kan gøres med photos, hvor du for eksempel tager et billede af dig selv (inde i beskeder eller udenfor) og derefter tegner eller skriver en besked hen over billedet.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!