wordpress stat

Mandag August 14 2017

iPad Pro 10.5: Kraftfuld, praktisk og hurtig

06.16.2017 af · Skriv en kommentar 

Apple offentliggjorde to helt nye tablets under WWDC i San Jose, herunder iPad Pro 10.5 og akkurat samme model, dog med en lidt større skærm på 12.9 tommer. Denne model er meget imponerende, og kan uden tvivl erstatte din bærebare computer, da den besidder flere banebrydende egenskaber. Denne tablet har fået et helt nyt design med mindre kanter, og de er faldet med næsten 40 procent i forhold til forgængeren, vægten forbliver trods flere visuelle ændringer stadig den samme. Ydermere er enheden tilgængelig i sølv, space gray, guld og rosa guld og har stadig en touch-id funktion, dog med væsentligt forbedret funktionalitet.

Den nye iPad 10.5 med Apple pencil

Kilde: apple.com

Den vidunderlige tablet kommer med en avanceret Retina skærm med anti refleks. Skærmen er udstyret med ProMotion, hvilket er en ny teknologi, som giver mulighed for en hurtigere og sjovere brug. Udover dette, er billedkvaliteten udvidet, og giver dermed en bedre batteritid, da belysningen på displayet automatisk justeres alt afhængigt af hvad man laver på det givne tidspunkt.
Den indbyggede A10X Fusion chip giver en lynhurtig arbejdshastighed, og er bedre end de fleste bærbare computeres. I kombination med det længe ventede iOS 11, som forventes i efteråret, vil iPad Pro 10.5 brugerne være i stand til at være langt mere produktive og kreative. Nogle af de væsentligste fordele når det kommer til det nye operativsystem, er den opgraderede app til filer, en brugerdefineret dock og en bedre udnyttelse af Apple Pencil.

Holder iPad Pro 10.5 i hånden

Kilde: pocketnow.com

 

Denne fantastiske enhed er også udstyret med to avancerede kameraer, der bruger samme system som iPhone 7. Det primære kamera har hele 12 MP og FaceTime HD-kameraet 7 MP. Der er også noget helt særligt for musikelskere, nemlig et stereo lydsystem med fire højttalere, som giver en klokkeklar lydoplevelse. Det er indlysende at denne iPad Pro 10.5 er en stor opfindelse, men der følger desværre også nogle ulemper med, hvis man vælger at investere i denne. Prisen på denne tablet er væsentlig højere end på andre tablets, da denne tablet sammenlignes med højkvalitets bærbare computere. Prisen på tilbehøret (især Smart Keyboardet) er ganske høj, hvilket måske resultere i de fleste venter med at investere i denne tablet. Husk at du altid vil være i stand til at finde overkommelige priser på højkvalitets iPad tilbehør på MyTrendyPhones webshop.

 

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!