wordpress stat

Søndag August 13 2017

iPhone 4 og iPhone 4S tilbehør i forårets farver

04.12.2012 af · Skriv en kommentar 

Hvis vi ønsker at give vores iPhone 4S et hint af den nye årstid, kan vi gøre det med et smukt og levende iPhone 4S tilbehør.

Vi foreslår et iPhone 4 og iPhone 4S skin. Særligt “Laurie’s Garden”, “Tranquility” og “Tea for Two”. Disse skins er så farverige at du vil blive lagt mærke til.

Pink Tranquility skin til iPhone 4 og iPhone 4S

På et øjeblik får din iPhone 4 eller iPhone 4S et andet udseende. Det er let at sætte disse skins på og endne lettere at fjerne dem uden at de efterlade rester. Det er meget vigtigt at de er tykke, så de beskytter enheden og alligevel så tynde at de passer perfekt sammen med et iPhone 4S etui, taske, eller cover.

Laurie’s Garden iPhone skin

Farverne på dette iPhone tilbehør bliver ikke slidt med tiden, og telefonen ser interessant og morsom ud. Med disse skins kan du trygt vide at din enhed er beskyttet mod ridser og skader.

iPhone skin Tea For Two

Mobil tilbehør kan friske udseendet på mobiltelefoner op, men også øge produktiviteten. Hos MyTrendyPhone kan du finde forskelligt slags iPhone tilbehør: iPhone 4S armbånd, iPhone 4S skins, iPhone 4S headset, osv.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!