wordpress stat

Mandag November 20 2017

Det eneste du har brug for, er iPhone 6S og 6S Plus covers

10.14.2015 af · Skriv en kommentar 

Er det ikke utroligt, at der allerede er gået en måned siden Apple officielt præsenterede sine nyeste flagskibe? Hvis du er fan af kæmpen fra Cupertino, så har du haft lidt tid til at tænke over iPhone 6S og iPhone 6S Plus, deres funktioner og specifikationer, og om du skulle købe dem eller ej. I løbet af denne måned har vi ikke alene tilføjet disse to telefoner til vores sortiment af Apple-produkter, men også opdateret det mest vigtige tilbehør til begge telefoner, hvilket er covers. For at give dig et overblik over hvad vi har i vores sortiment, og for at hjælpe dig med at finde det produkt du vil købe, har vi forberedt tre forskellige covers til iPhone 6S og 6S Plus i dag. Lad os se på dem sammen!

Alle elsker af originalt Apple-tilbehør – foren jer!

originalt Apple cover til iPhone 6S/6S Plus

Hvis du elsker alt der har et Apple-logo på sig, så anbefaler vi at du investerer i disse lækre silikonecovers til din iPhone 6S eller 6S Plus. Ikke iPhone 6S alene passer de perfekt til din telefon, men de har også blødt mikrofiberstof indvendigt, der giver ekstra beskyttelse af din iPhone. Disse covers fylder ikke meget på din enhed, og fås i mange forskellige farver, hvilket betyder at du kan vælge den, der passer dig bedst.

Den ultimative beskyttelse til din iPhone 6S/6S Plus

iPhone 6S/6S Plus cover fra Beyond Cell

Beyond Cell er kendt for at producere førsteklasses covers til forskellige smartphones på markedet, så det er ikke mærkeligt, at de har et stort udvalg af produkter til begge iPhone 6S. De er robuste og stødabsorberende og har også en stativfunktion, der hjælper dig med at se video og fotos i en komfortabel vinkel.

iPhone 6S og 6S Plus Swarovski covers: Elegant!

Swarovski-covers til iPhone 6S/6S Plus

Hvis du ikke vil have noget så simpelt som silikonecovers, så vil du sikkert nyde at få et cover med et interessant mønster, foto eller med Swarovski-krystaller. Men disse Swarovski-covers handler om mere end bare deres flotte udseende! Det hårde, robuste plastik beskytter din telefon mod stød og ridser, og klik-på designet sikrer at coveret bliver hvor det skal.

Bonus: Battericovers med mere strøm til din iPhone 6S

Battericover til iPhone 6S / iPhone 6S PluS

Disse iPhone 6S battericovers fra Naztech forlænger din smartphones levetid. Det betyder at du kan spille spil, lytte til musik og tage fotos uden at skulle bekymre dig om din iPhone løber tør for strøm. Vi kan varmt anbefale disse covers til alle, som ikke kan lægge deres telefon fra sig til daglig.

Hvis du ønsker at se flere iPhone 6S covers eller covers til dens storebror iPhone 6S Plus, så gå ind på vores hjemmeside og se vores store udvalg af produkter.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!