wordpress stat

Fredag August 18 2017

iPhone 7 covers til dig som elsker din telefon

09.13.2016 af · Skriv en kommentar 

Har du allerede forudbestilt den nye iPhone 7? Har du lyst til at passe ekstra godt på din nye telefon? En telefon er ikke længere bare en telefon, som man kun snakker i telefon med mere. Det er blevet en genstand, som flere milliarder mennesker er dybt afhængige af. Derfor ville det være en fornuftig ide, at finde det perfekte cover til din iPhone 7. Hos MyTrendyPhone kan vi allerede tilbyde en masse beskyttelse til den splinternye iPhone 7 fra læder- til silikonecovers.

iPhone 7 silikone covers til dig, som vil beholde det smukke design

Er du typen som er til det mere enkle cover og ønsker at beholde telefonens flotte design? Så ville et silikone cover være det sikre valg for dig. Her kan du være i stand til både at beskytte din telefon og samtidg glemme at du har beskyttelse på din telefon. Helt uden at skjule dets flotte udseende. Der findes en masse forskellige slags iPhone 7 silikone covers i alverdens farver. Denne type cover har mange fordele. Holdbarheden af coveret er overraskende. Dets fleksibilitet og bekyttelse gør coveret mere fleksibelt og let at putte på din telefon. Det er ligeledes utrolig stabilt og giver din iPhone et supergreb om din telefon.

iPhone 7 silikone cover i rødguld

iPhone 7 læder covers til dig, som ønsker noget mere luksuriøst

Der findes mange former for iPhone 7 læder covers med forskellige funktioner og forskellige faver. Dette er til dig der ønsker et elegant design til din spritnye iPhone 7, som vil kunne bidrage med et strejf af elegance til din telefon og samtidig beskytte den mod stød og ridser. Et læder cover vil selvfølgelig fylde og veje mere end et silikone cover, men de fleste af dem har typisk en praktisk lomme, som kan rumme op til tre kort.

iPhone 7 lædercover i sort

Der findes ligeledes covers, der er lidt mere sofistikeret og robust, hvilket er kendt som flip covers. Denne type vil naturligvis beskytte din mobil yderligere mod stød og ridser både foran og bagved. Dets tynde og polstrede design vil give netop din telefon ekstra god beskyttelse. Derudover vil det give adgang til dine vigtigste funktioner og er let at påføre på telefonen. Overordnet set vil læder covers give en exceptionel og modelspecifik beskyttelse til din nye iPhone 7.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!