wordpress stat

Søndag Oktober 15 2017

Find det bedste iPhone 7 Plus cover til din telefon

09.21.2016 af · Skriv en kommentar 

I sidste uge fremviste vi flere forskellige typer beskyttelse til en iPhone 7, men hvis iPhone 7 Plus er blevet din favorit og ønsker at bevare den i den bedste tilstand så længe som muligt, så er dagens blog noget der kan være til nytte for dig. Dets fysiske størrelse, kamera og batteri kapacitet er de eneste forskelle mellem de to modeller. Dette betyder selvfølgelig at dets større størrelse, ekstra kamerafunktioner, længere batterilevetid og evne til at tage skarpere billeder har haft en betydning for prisen på den nye iPhone 7 Plus. Da en plus’er er væsentlig større end en iPhone 7, som er på størrelse med en iPhone 6, betyder det, at der naturligvis er blevet designet nye covers til iPhone 7 Plus. Hos MyTrendyPhone kan vi tilbyde en kæmpe udvalg af beskyttelse til din nye telefon.

Hvorfor købe et cover til din iPhone 7 Plus?

Der er en masse fordele og ulemper ved at investere i et iPhone 7 Plus cover. Mobiltelefoner og beskyttelse til telefoner er for det første noget nyt, hvor produkterne konstant bliver optimeret. Fordelen ved at købe en maske til din smartphone er at den vil beskytte imod ridser og tab. Du har med 99% sikkerhed tabt din mobil en gang før og der vil højst sandsynlig komme flere tilfælde. Da et cover primært er designet til at beskytte din iPhone imod ridser og skrammer, så ville det være essentielt at investere i et. Dette kunne være den perfekte gave til en meget klodset ven, familiemedlem, kæreste osv. Men der findes selvfølgelig også en masse mennesker, som ikke kan fordrage at have beskyttelse på sin smartphone. Et mobilcover kan være utrolig irriterende at have siddende på sin telefon, hvilket primært er grunden til at nogle mennesker vælger at beholde dets smukke design uden denne type beskyttelse. Man elsker fornemmelse af at holde sin iPhone 7 Plus i hænderne – selvom risikoen for at tabe telefonen eksisterer.

iPhone 7 Plus silikone cover

Giv din telefon et personligt præg med et flot cover

Hvis man alligevel ønsker at få sig denne slags tilbehør og samtidig beskytte sin telefon, så findes der 3 forskellige typer. Det vigtigste er at finde det helt rette til din iPhone 7 Plus. Det er med til at give din mobil et personligt præg. Hvis man ønsker at beholde telefonens smukke design, men samtidig ønsker at beskytte sin telefon, bør man vælge et iPhone 7 silikone cover. Dette findes i en masse forskellige farver, som giver dig et supergreb om din telefon og er samtidig utrolig stabil.

Hvis man ønsker en mere smagfuld maske, så ville et iPhone 7 læder cover være det perfekte valg for dig. Her får man et cover, som både beskytter og giver din telefon et elegant design. Dette findes med forskellige funktioner og i forskellige farver ud fra ens smag og pengepung.

iPhone 7 Plus læder cover

Derudover findes der ligeledes en model, der er lidt mere robust som beskytter ens iPhone både foran og bagved, kaldet flip covers. Man kan yderligere vælge imellem iPhone 7 Plus snap-on covers, som ligeledes findes i en masse forskellige modeller og farver. Og hvis du er typen som elsker at holde dig til en bestemt producent indenfor dette, har vi et stort udvalg af mærker som Apples originaler, Krusell, Spigen, Case-mate, Incipio osv.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!