wordpress stat

Lørdag August 19 2017

Hvad skal du vælge – iPhone 7 eller iPhone 6s?

10.21.2016 af · Skriv en kommentar 

Når du tager et kig på iPhone 7 og 6s er der ikke umiddelbart den store forskel på deres udseende. Dog kan foreskellene tydeligt mærkes når mobilerne tages i brug, og der er gode grunde til at vælge den ene frem for den anden.

iPhone 7 er vandafvisende

Det smarte ved iPhone 7

 

Hvert andet år, når Apple lancerer en ny model med ændret design, står tusindvis ivrigt og venter på at få fingrene i disse flagskibs produkter. Dette år er der som sagt ikke ændret meget på hvordan de nye smartphones ser ud, men til gengæld har de fået funktioner som aldrig er set før hos Apple! Den mest innovative tilføjelse indtil videre er at iPhone 7 er stænk- og vandafvisende, hvilket gør at du ikke skal bekymre dig om din smartphone omkring små mængder vand. Dette gør det meget mere praktisk at tage sin iPhone 7 med ud i køkkenet, badeværelset eller andre steder hvor der muligvis kunne komme vand på den. Faktisk er denne model IP-67 certificeret, hvilket betyder at den kan tåle at blive lagt på en meter dybt vand i en halv time. Så hvis du er vild med at tage billeder, kan du nu også nyde undervands-fotografi med dens imponerende 12 MP front kamera. Hvis du dog mest tager billeder i dagslys vil du ikke opleve nogen kæmpe forskel mellem iPhone 7 og 6S. Men når det bliver aften, vil iPhone 7 derimod give langt bedre resultater, da den har indbygget en mere lysstærk optik samt stabilisering der giver klarere og mere farverige billeder. Så skyd løs og udfold kreativiteten med iPhone 7, da dens batteri har meget længere levetid og en A10 Fusion processor der leverer op til 50 procent højere ydelse end 6s.

Dette er ikke den eneste funktion der er fordoblet hos iPhone 7, da dens lydsystem kan spille 2 gange så højt som forgængerens. Så alt i alt er iPhone 7 en forbedret Apple-oplevelse, som har mange fordele og spændende tilføjelser.

Gode grunde til at vælge iPhone 6s

 

Selvom iPhone 7 er nyere og bedre end iPhone 6s, er der stadig tre gode grunde til at vælge denne tidligere version. For eksempel har iPhone 6s stadig et jack-stik til dit headset, hvor iPhone 7 er bygget til trådløse høretelefoner. Så hvis dine yndlings høretelefoner eller headset ikke er trådløse er det super ærgerligt ikke kan kunne bruge dem uden en adapter til iPhone 7. Derudover har Apple valgt at udskifte den fysiske hjem-knap med en 3D-Touch version. Den nye 3D-Touch version gør at der er mere plads inde i selve mobilen til blandt andet en ekstra højtaler, men den giver bare ikke samme klikrespons som en ægte knap gør.

Hvis du kan leve med ikke at have den nyeste og stærkeste smartphone fra Apple, kan du spare op til 1.500 DKK ved at vælge iPhone 6s. Så vælg med omhu din næste mobil, hvis den skal være fra Apple!

iPhone med jackstik

Uanset om du vil vælge iPhone 7 eller iPhone 6s, kan du finde begge modeller i vores butik under Apple mobiler.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!