wordpress stat

Lørdag Oktober 7 2017

Alt du skal vide om de seneste Apple enheder

09.18.2017 af · Skriv en kommentar 

Den specielle Apple-event, der blev holdt d. 12. september i Steve Jobs teateret afslørede iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus, samt den opdaterede Apple Watch Serie 3 og Apple TV 4K. Der var allerede spænding i luften måneder tilbage, og der var en masse rygter før den officielle afsløring. Nogle viste sig at være sande, andre var ikke. Her er hvad de nye enheder vil indeholde samt hvornår!

Sølv iPhone X

Kilde: Apple.com


iPhone X: Sig hej til fremtiden

Denne nye Apple-smartphone kan forudbestilles fra d. 27. oktober og kan sendes d. 3. november. Ansigtsgenkendelse og et helskærmsdesign uden nogen home-knap er nogle af de ting, som telefonen byder på. Producenternes vision var at skabe en enhed så intelligent, at det ikke kun reagerer på din stemme eller dine taps, men også ved blot et lille bliks syn. Deres drøm om at skabe en fordybende enhed er blevet til virkelighed.
Den har et 5,8” Super Retina display, den første OLED iPhone skærm med fantastiske farver og et imponerende 1,000,000 til 1 kontrastforhold. Trådløs opladning var introduceret sammen med vand- og støvresistens og et helt nyt iPhone X-design med holdbart glas foran og bagtil.
Face ID sikkerhedsgodkendelse er en ny måde, som ikke blot låser din enhed op, men som også kan bruges til bank-apps til betaling. Du kan tjekke et glimt af det ud med Apple Pay. TrueDepth-kameraet har en præcis og dyb ansigtsgenkendelse.
12MP dual primary-kameraerne forenkler kunsten ved at fotografere med hurtige linser og en optisk billedestabilisering og zoom, imens 7MP frontkameraet lader dig tage smukke portræt-selfies med lightning-effekter i studiekvalitet. Kameraet analyserer endda muskelbevægelser og laver dine ansigtsudryk om til Animojis (panda, gris, robot osv.).
A11 Bionic neutral engine kan udføre op til 600 billioner indgreb på et sekund. Stærk og smart som den banebrydende iOS 11! Udover disse forbedrede præstationer er strømeffektiviteten også blevet opgraderet, så det nye batteridesign lader den holde 2 timer længere sammenlignet med iPhone 7. Og du kan også oplade den trådløst på måtter og opladningsstationer.
Dette engineeringsvidunder fortjener kun det bedste iPhone X tilbehør, og der findes ingen nemmere måde at få det på end ved at besøge MyTrendyPhones online butik.

iPhone 8 og 8 Plus: Den nye generation er her

Disse nye Apple-modeller, som sendes d. 22. september, kan prale med utrolige specifikationer. Uberørt glasdesign. Et endnu bedre kamera. Den stærkeste smartphone-chip nogensinde. Hurtig trådløs opladning. AR-oplevelser ud over alle forventninger. Dette er hvad den nye iPhone 8 generation har at byde på.

Formet glas i sølv, guld og space grey-farver, to tilgængelige størrelser, de nye 5.5” og 4.7”-Retina HD displays med true-tone teknologi for en bedre visningsteknologi og en superb farvenøjagtighed.

Flagskibet tilbyder et avanceret 12MP dual bagkamera og et 7MP frontkamera, som er verdens mest populære kameraer, og nu endnu bedre, for skarpe og naturlige billeder og videoer.

Modellen introducerer A11 Bionic-chippen med to performance cores, som er op til 25% hurtigere end A10, og med fire efficiency cores er den op til 70% hurtigere. Den kan klare fantastiske AR-apps og spil, som vil lade dig se verden med helt andre øjne.
Strømeffektiviteten er enestående takket være den opdaterede performance controller, som giver en stor batterilevetid og sørger for ekstra strøm. Der er ikke behov for nogle kabler for at oplade denne enhed, så dette er helt bestemt fremtiden for trådløse enheder.

Alt dette er understøttet af det mest intuitive og sikre mobilsystem, iOS11, designet til at få mere ud af en iPhone. Hvis du ønsker, at den forbliver sikker eller få mere ud af den, så udforsk vores udvalg af iPhone 8 tilbehør eller se MyTrendyPhones tilbud på iPhone 8 Plus tilbehør. Shop ud fra kategorier og så alt du behøver til din telefon i dag!

Guld iPhone 8

Kilde: Apple.com

Apple Watch Serie 3 og Apple TV 4K afsendes d. 22. september

Det nye ur giver dig en hel del frihed til af forblive forbundet, når du er væk fra din mobil. Modtag opkald, uanset hvor du befinder dig. Siri kan sende en besked for dig, hvis du blot beder om det. Eller du kan afspille din yndlingsmusik, når du er på farten. Alt dette kan gøres, imens telefonen blive hjemme, ved blot at bære dit ur.

Det nye Apple TV tilbyder en ny æra med 4K HDR ind i livet. Se serier og film i en fantastisk kvalitet. Dette var den første begivenhed afholdt i Steve Jobs-teatret, og disse fantastiske enheder, som er blevet lanceret, beviser, hvorfor Apple er en af de førende inden for branchen.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!