wordpress stat

Mandag August 14 2017

JBL On Tour Micro ultratransportabel iPod og iPhone højttaler

02.14.2012 af · Skriv en kommentar 

Der er for mange valgmuligheder når det gælder ultratransportable højttalere til din iPhone eller en anden smartphone, men denne nyeste udgivelse fra JBL fanger opmærksomheden med sit ultrasøde design.

højttaler til iPod og iPhone

De små højttalere kaldes JBL On Tour Micro. De er så ultratransportable, at du kan bære dem i lommen eller tasken. Højttalerne leverer god lyd, enten fra en smartphone, bærbar mp3 eller medie-afspiller. JBL On Tour Micro har Odyssey transducer med perfekt lydkvalitet. JBL On Tour Micro har en 2.2W forstærker, så musik eller videoer lyder rigtig godt.

JBL On Tour Micro højttaler

For at give flere tilkoblingsmuligheder, har JBL On Tour Micro et 3,5 mm lydkabel som kan kobles til en bærbar enhed og også et ekstra 3,5 mm jackstik. Denne lille enhed kan bruges som en perfekt iPhone 4S højttaler eller iPod højttaler.

JBL On Tour Micro er selvfølgelig let at bære rundt på, da den har et indbygget genopladeligt lithium-ion batteri som varer i op til 6 timer. For hurtig opladning, har JBL On Tour Micro en mini USB-port og et kabel som lader dig oplade højttalerne via en bærbar eller en anden USB-enhed.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!