wordpress stat

Mandag September 4 2017

Kunne du tænke dig at vinde en Samsung Galaxy S6 Edge?

08.07.2015 af · Skriv en kommentar 

Club Trendy-konkurrence – August!

På tide

Uanset hvor du befinder dig – om du er blandt de heldige som stadig ligger på en solfyldt feriestrand, eller om du er tilbage bag skrivebordet, så tag et minut eller to og vær med i vores månedlige ClubTrendy-konkurrence! Muligheden for at vinde en super smartphone er til stede, og det er ikke en hvilken som helst telefon denne gang: Denne smartphone blev kåret til den bedste telefon på Mobile World Congress 2015. Ja, det er helt korrekt: Vi snakker naturligvis om Samsung Galaxy S6 Edge – 32GB!

Galaxy S6 Edge: En skønhed med bløde kurver

Samsung Galaxy Edge blev sat til salg i april 2015 sammen med sin noget mindre “bror”. I løbet af kort tid er den blevet meget populær, ikke mindst på grund af sit anderledes udseende med de buede skærmkanter, men også fordi den har nogle af mobilmarkedets bedste specifikationer. Denne måneds telefon har en 5.1”-skærm og en opløsning på 2560 x 1440 pixels, Exynos 7420-processor, 3GB RAM og 32/64/128GB indbygget hukommelse.

S6 Edge

S6 Edges kamera står virkelig ikke tilbage for noget: Det har 16 megapixels med OIS, LED-blitz – og autofokus, naturligvs. Telefonens frontkamera har 5 megapixels. Batteriet (som ikke kan skiftes) har god kapacitet – det er på 2,600mAh. Operativsystemet er Android Lollipop, og smartphonen har standardsættet med følgende forbindelsesmuligheder: Wi-Fi a/b/g/n/ac, NFC, GPS og Bluetooth.

Har du brug for endnu flere detaljer? Her er de, og så er det bare at kaste sig over Club Trendy-konkurrencen!

Club Trendy-konkurrencens letteste regel: Meld dig ind i CT!

Vinde

Hvis du har fulgt os et stykke tid, ved du sikkert hvordan det hele foregår, men vi vil gentage reglerne for vores nye læsere: Alle som har købt et produkt i løbet af august, og som er medlem af Club Trendy, er med i trækningen. Man melder sig nemt ind her, ved at udfylde sine personoplysninger.

Som Club Trendymedlem får man også en anden fordel: Nemlig 7 % rabat på ordinære varer som koster under 1000 kr (og som ikke allerede er på tilbud).

Vinderen af telefonen offentliggøres 3. september.

Sig hvad du mener

Fortæl os hvad du synes...
og forresten, hvis du ønsker at have et billede som vises sammen med din kommentar, så få en gravatar!